România TV a prezentat miercuri seara, în emisiunea moderată de jurnalistul Victor Ciutacu, dovada că Gheorghe Dincă s-a întâlnit cu familia, deşi s-a spus că a refuzat orice întrevedere cu aceştia pentru a-i proteja de scandal. Se pare că acesta a plănuit în detaliu divorţul de Elena Dincă şi l-a consiliar pe unul dintre fii săi să nu se dea în spectacol în faţa presei.

Dincă Gheorghe: … nu tratați treburile cu indiferență și tu și Flori, că de aia am zis că trebuie.. și să fie mami acolo, în caz că nu sunteți, rămâne cineva acolo. Că aia îi interesează, d-aia… Și aia, avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțălegi?! Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Automat vă lua pe voi, înțălegi?! Dar nu sunt vii! Că i-am zis ”Dacă sunt vii și dvs. aveți probe, dați probele și trebuie să fiu în libertate, puneți-mă în libertate!” Da îi tâmpită așa dă…

Dincă Elena: E…(neinteligibil)
Dincă Gheorghe: Am eu lucru, mie chiar dacă îmi fac procese, dacă mă condamnă nu mai… se cumulează, poa` să mă judece și de ce vor ei, înțălegi?! … ăștia de nu au stare, știi? Și Tonel pe ce contează. Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să…. înțălegi? Și întotdeauna se cumulează… în cazul meu. Voi că nu aveți nicio problemă și ai făcut chestie d-asta (neinteligibil) te leagă… și e belea. D-aia aveți grijă, nu te lua cu presa!

Dincă Gheorghe-Daniel: Nu, nu.

Dincă Gheorghe: Își fac și ei meseria, nu d-ași fac meseria, ce… oamenii vin pentru dezbateri, pentru show și pentru asta… înțălegi? Vorbește calm și vezi-ți de treabă, nu răspunzi că nu sunteți obligați să răspundeți. Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele. Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și… că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia… dom`le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să… întotdeauna voi trebuie să vă depărtați de mine, ai înțăles? ”Ce să îi facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări!” Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las` că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii, cu…(neinteligibil). Fă urgent și bagă divorțul!

Dincă Gheorghe: Pune mâna și vezi-ți de treabă… Umblă pe drumul tău și stai liniștit. Ai grijă, că d-aia ai copii, ai nevastă, ai… Cât simteți că se mai poate, mergeți înainte, nu se mai poate: ”La revedere!” cum a făcut Băsescu: ”Pa și cu asta am terminat!” Nu trebuie cu ceartă, nu trebuie să dai în ea. Că să știi că nu trebuie neapărat să umbli cu butoiul, să arzi un om ca să… Îi dai un brânci și se lovește cu capul de o piatră și ”La revedere!”, condamnare totală e aia. Eu știu (neinteligibil, posibil pronunță ”bârfa” sau ”vâlva”) e mare că ați făcut da… așa au fost treburile și așa s-a primit, așa… nu știu, poate am fost pus de Dumnezeu să împlinesc și eu o misiune, că stau aici și mă gândesc că nu se poate, înțălegi? Da` las` că astea sunt alte treburi și nu trebuie în asemenea împrejurări să discutăm dă… În rest nu vă feriți, n-aveți nicio treabă, nu vorbiți cu nimeni nimica, că lumea e perversă și înfloresc, nu-i vorba că spui ceva, da` nu ai probă, ai înțăles?

Dincă Gheorghe-Daniel: Nu, eu n-am vorbit cu nimeni, Flori.

Dincă Gheorghe: Păi nu, tată, nu e vorba să nu… că n-aveam niciun secret să vă spun, că n-ați fost nici de față cu mine, n-ați fost nici… da` vezi că spui una și se interpretează și înfloresc și se zgârmă și… (neinteligibil)… nu vorbiți prostii, nu că să nu… că nu aveți ce să ascundeți, nu-i vorba de… eu mi-am făcut faptele, îmi trag ponoasele, tată, ce să fac, trebuie.

Dincă Gheorghe: … fă buletin și bagă momentan, bagă urgent, deci asta-i la urgență, divorțul, da? Ca să despartă și să te treacă la jumătăți dă casă, dă cutare… dă bani, partea ta să iei tu tot.