Ștefan Mandachi este un tânăr bogat, cu o avere estimată de la Revista noastră la aproape 30 de milioane de euro. Așa că o întrebare a apărut natural. Care este cea mai mare problemă a milionarilor, în general?

Răspunsul lui Mandachi:

În urmă cu exact doi ani, un tânăr om de afaceri din Suceava reușea să ajungă în jurnalele de știri din toată țara. Metoda? A realizat primul metru de autostradă din Moldova. Nu puține au fost părerile din acea perioadă care au spus că este doar o acțiune de imagine pentru intrarea în politică. Urmau alegerile europarlamentare și scenariul părea logic.

Unde se va opri Ștefan Mandachi?

Numai că realitatea a contrazis scenariul și omul de afaceri a rămas concentrat pe proiectele sale: afaceri și acțiuni caritabile. Metrul de autostradă fusese modul său de a atrage atenția asupra unei situații grave: infrastructura. Au trecut doi ani de atunci și personajul continuă să fie vocal. Am mers la Suceava pentru a-l intervieva, analiza, observa în mediul lui. La finalul unei zile petrecute împreună, am realizat cu certitudine un lucru: nici măcar Ștefan Mandachi nu știe unde se va opri.

Omul nu are limite, nu vrea să aibă limite. În acest număr vi-l prezentăm așa cum l-am înțeles noi pe unul dintre cei mai tineri milionari români.

Astfel, i-am pus mai multe întrebări fulger milionarului pentru a ne da seama cine este el și în ce crede. Puteți afla întreaga poveste a sa: de la copilărie la maturitate, de la sărac la milionar, în ultimul număr al Revistei CAPITAL: Ștefan Mandachi, Obsedat de libertate și succes.

Pe lângă copertă, revista din martie vine la pachet cu un Suplimentul de Agricultură, articole utilitare pentru antreprenori, analize financiare, istorie economică, interviuri cu milionari și multe alte articole inedite!

Revista se va găsi la punctele de difuzare a presei și online pe magazinul agoramag.ro, începând de vineri, 19 martie! Până atunci, fiți cu ochii pe restul întrebărilor pe care i le-am adresat lui Mandachi, până când marea poveste va fi disponibilă.