Dezvăluiri incredibile făcute de Ştefan Bănică Jr despre relaţia pe care o avea cu tatăl său!

“Nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau”

Într-o emisiune la Antena 1, extrem de emoţionat, celebrul artist a rememorat clipa în care s-a urcat pentru prima oară pe scenă alături de tatăl său. El şi-a adus aminte de momentul emoţionant după reprezentanţia unui tânăr talentat pe scena emisiunii Next Star, la care este jurat.

“Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese ”O scrisoare pierdută”, pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo şi nu înţelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea.

La final, stăteam în primul rând şi tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuţia, nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap”, a povestit, vizibil emoţionat, Ştefan Bănică Jr, potrivit Cancan.

Sursă foto: Cancan

Care este acum relaţia lui Ştefan Bănică Jr cu propriu fiu, Radu Ştefan Bănică?

Radu Ştefan, care a făcut şi el spectacol la show-ul “Te cunosc de undeva”, difuzat tot de Antena 1, povestea, cu ceva timp, în urmă, ce a învăţat de la celebrul său tată, Ştefan Bănică Jr.

„Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite, dar am obiceiul să mă pregătesc și să ma perfecționez singur, înainte să mă consult cu el”, a spus tânărul în vârstă de 19 ani.

Sursă foto: Cancan

L-a deranjat vreodată că a fost catalogat drept fiul lui Ştefan Bănică Jr? El spune că nu: „E o mândrie să port acest nume”.

„Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată. E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume.

Nu pot să mă consider un artist deocamdată, dar un lucru ce-mi afectează viața, într-un fel, este lipsa intimității, făcând parte dintr-o familie cunoscută.

Nu m-aș obișnui cu lipsa dreptului la viața privată, chiar dacă voi face o profesie care înseamnă expunere și contact cu publicul”, a mai spus Radu Ştefan.

El a mărturisit şi care este cel mai important sfat pe care l-a primit de la tatăl său: „Să nu fiu o formă fără conținut!”

Sursa foto: Facebook