Jelena, soţia lui Novak Djokovic, a postat, vineri un mesaj cu ocazia Crăciunului „pe stil vechi”. Acesta a susțiut că şi-ar fi dorit să fie împreună cu soţul său, care se află în aceste zile într-un hotel de carantină din Melbourne folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi.

Ea a spus că, deși nu este împreună cu soțul ei, se consolează cu gândul că cel puţin toată lumea este sănătoast. În opinia sa, vom creşte din această experienţă. Jelena Djokovic a spus că respiră adânc ca să se calmeze şi să găsească recunoştinţă şi înţelegere în acest moment pentru tot ce se întâmplă. Ea a ținut să sublinieze că singura lege pe care ar trebui cu toţii să o respectăm dincolo de orice frontieră este iubirea şi respectul pentru altă fiinţă umană.

 Jelenei Djokovic, mesaj de Crăciun pe stil vechi

„Este Crăciunul astăzi pentru noi, urările mele sunt ca toată lumea să fie sănătoasă, fericită, în siguranţă şi împreună cu familia. Ne dorim să fim cu toţii împreună astăzi, dar consolarea mea este că cel puţin suntem sănătoşi. Şi vom creşte din această experienţă.

Vă mulţumesc, dragi oameni din toată lumea pentru că v-aţi folosit vocea pentru a-i transmite afecţiune soţului meu. Respir adânc ca să mă calmez şi să găsesc recunoştinţă (şi înţelegere) în acest moment pentru tot ce se întâmplă.

Singura lege pe care ar trebui cu toţii să o respectăm dincolo de orice frontieră este Iubirea şi respectul pentru altă fiinţă umană. Iubirea şi iertarea nu sunt niciodată o greşeală, ci sunt o forţă”, a scris Jelena Djokovic într-un mesaj postat pe Instagram.

Revoltă maximă față de situația în care se află jucătorul de tenis

Revolta față de situația în care se află jucătorul de tenis este maximă. Sârbii au ieșit nemulțumiți în stradă pentru a-i fi alături tenismenului. Căpitanul echipei de Cupa Davis a Serbiei, Victor Troicki, a comentat la rândul său ce se petrece și consideră că totul are legătură doar cu politica.

În același timp, președintele sârb, Aleksandar Vuciuc, l-a convocat de urgență pe ambasadorul Australiei în Serbia pentru a da explicații în legătură cu ceea ce se întâmplă cu tenismenul. În plus, atât președintele Serbiei, cât și tatăl lui Novak Djokovic au oferit discursuri populiste în legătură cu această situație.

Amintim că, miercuri, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)