Diana Şoşoacă surprinde din nou. Senatoarea independentă visează să ajungă preşedintele României în 2024. Nimeni nu se aştepta la o asemenea răsturnare de situaţie pe scena politică autohtonă.

Şoşoacă vrea să-i ia locul lui Iohannis

Şoşoacă visează să îi ia locul lui Klaus Iohannis. Cel puţin asta a susţinut senatoarea la emisiunea Legile Puterii de la Realitatea Plus. Mai mult, Șoșoacă a mai precizat că tocmai rolul pe care și l-a asumat o face să meargă mai departe și că nu exclude nici posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcție în stat, la cea de președinte al țării.

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfințía Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în poltică: Acceptăți-i destinul de jertfă, îți spun că mi-a spus “acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea!

Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici au făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – N.R.) ne mai poți ajuta”, a afirmat Diana Șoșoacă la Realitatea TV.

Şoşoacă îşi face un nou partid

Şoşoacă nu se opreşte aici. A dezvăluit că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste, dar a evitat să dea detalii.

„Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari.

Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a mai spus senatoarea.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea