Noi critici dure la adresa preşedintelui României!

“Un mesaj foarte prost pentru cetăţeni (…) Practic a dispărut în păpuşoi”

De data aceasta, Klaus Iohannis a fost luat la rost de Dan Barna, fost copreşedinte al USR PLUS şi fost candidat la prezidenţiale în noiembrie 2019 împotriva lui Iohannis.

Invitat la Profit TV, în cadrul emisiunii “Talk News”, fostul lider USR l-a criticat pe şeful statului pentru că a lipsit de la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naţionale a României, cu toate că Iohannis era aşteptat să deschidă şedinţa cu un discurs.

“Un mesaj foarte prost pentru cetăţeni. (…) Practic a dispărut în păpuşoi, în limbaj popular, la fel si premierul în funcţie”, afirmă Barna.

“Nu a lipsit doar premierul, ci şi preşedintele României, un mesaj foarte prost pentru cetăţeni. Dacă la şedinţa solemnă pentru Ziua Naţională, care este elementul de coagulare pentru Ziua Naţională, preşedintele alege să dea “cu seen”, deşi fusese invitat şi toată lumea se aştepta ca ceremonia să înceapă cu discursul preşedintelui…

Practic a dispărut în păpuşoi, în limbaj popular, la fel si premierul în funcţie, ce mesaj pot să decripteze cetăţenii acestei ţări, când văd că cei doi nu dau bani pe festivitatea Zilei Naţionale?”, a declarat Dan Barna, potrivit News.ro.

“Prefer să cred că este un plan decât să cred că este doar o răzbunare meschină”

Fostul lider al USR a mai vorbit, în aceeaşi emisiune şi despre ultima perioadă de pe scena politică din România, de după momentul ieşirii formaţiunii sale de la guvernare. Klaus Iohannis este arhitectul acestei crize politice, afirmă Barna, care subliniază că totul este ca într-un film în care afli la final că personajul pozitiv a fost, de fapt, un personaj negativ în tot acest timp.

Mai mult, preşedintele României a avut o răzbunare meschină la adresa celor din USR, în schimb s-a decis să acorde o şansă social-democraţilor. “Am fost total neinspiraţi în alegerile pe care le-am făcut”, spune Dan Barna cu amărăciune.

“Preşedintele Iohannis a dovedit, din păcate… Ştiţi filmele în care urmăreşti până la sfârşit acţiunea, şi la final se descoperi că personajul care îl creadeai pozitiv era exact cel negativ din spatele complotului? Asta se întâmplă în acest moment în România.

Românii au văzut că preşedintele în care au avut foarte multă încredere, era un om care nu dorea decât să dea încă o şansă şi încă o şansă celor de la PSD.

Prefer să cred că este un plan decât să cred că este doar o răzbunare meschină pentru ca să dovedească ceva. Nu vom şti niciodată.

La momentul ăsta, dacă toată această criză, aceste trei luni de aruncare în disperare a României se bazează doar pe ambiţia preşedintelui de a se răzbuna pe USR, însemnnă că am fost total neinspiraţi în alegerile pe care le-am făcut”, a mai precizat Dan Barna.