Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă, 27 februarie, în cartierului bucureştean Andronache.

Două fetiţe au murit la spital, în urma accidentului; ele se aflau pe trotuat când au fost lovite

Din păcate, două fetiţe au murit după cumplitul accident în care o şoferiţă de 56 de ani ar fi scăpat maşina de sub control, a lovit un stâlp, fiind apoi proiectată în gardul unei case şi lovind cele două fete care se aflau pe trotuar.

Ambele fete rănite în accident, care fuseseră transportate la spital inconştiente, au decedat.

Una dintre ele a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a decedat. Avea doar 7 ani, spune purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa.

Cealaltă fată, în stare gravă, cu hemorgie internă puternică şi cu politraumatisme, a fost dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, unde a intrat in stop cardio-respirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul, potrivit news.ro.

Șoferița și pasagerul au fost transportați la Spitalul Pantelimon din Capitală, după ce au fost bătuți de martori. Oamenii susțin că au fost atacați cu lopata. Cei doi nu ar fi suferit leziuni care să necesite internarea, scrie Libertatea.

Sursă foto: Brigada Rutieră

Comunicatul poliţiştilor

„În jurul orei 15:40, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe strada Mentiunii.

Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe str.Mentiunii ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers şi a intrat in coliziune cu un stâlp iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât şi pasagerul au fost transportati la spital pentru îngrijri medicale. Se efectuează cercetarea la fatţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violenţe asupra conducătorului auto şi pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, a transmis Brigada Rutieră într-un comunicat de presă.