La începutul lunii martie, viaţa lui Smiley şi a Ginei Pistol s-a schimbat radical după naşterea micuţei Josephine Ana Maria. Cei doi au devenit părinţi pentru prima oară, iar asta a venit cu multe responsabilităţi, dar şi cu o mulţime de momente minunate, de neuitat.

Smiley: Sunt expert aici, sunt omul de la gaze

Josephine a împlinit deja o lună pe 9 aprilie, iar Smiley a recunoscut că are nevoie de sfaturi pentru a fi un părinte cât mai bun.

Pe canalul său de YouTube, Smiley i-a avut drept invitaţi pe Pavel Bartoş şi pe soţia lui, Anca. Cântăreţul le-a cerut acestora sfaturi despre viaţa de tătic, dar a şi povestit cum se descurcă până acum. Smiley a recunoscut că nu se pricepe nici acum să schimbe scutecele cum trebuie.

“Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu.

Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci, sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a spus Smiley, potrivit wowbiz.ro.

Ce povestea Gina Pistol, pe Instagram, la câteva săptămâni după naştere?

Vedeta le-a povestit fanilor de pe Instagram că nu va încerca niciodată să pară o mamă perfectă pe reţelele de socializare, pentru că recunoaşte că este o ‘meserie’ grea: “Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă.”

“Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.

Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă.. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente.. Am pășit în casă și am uitat tot.. Pentru mine a fost greu.. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.. Dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa..

Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor… Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, spunea Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram