Filip Maria, fratele lui Smiley a câștigat ieri seară premiul Managerul Anului în cadrul Galei Capital: Eroii Anului 2019. Se pare că este prima dată când Smiley este în public iar fratele său pe scenă.

Invitat pe scenă pentru a primi premiul pentru Managerul Anului, acordat de către dubla campioană și mondială Monica Rosu, Filip Maria a fost emoționat și a declarat că este prima oară când altcineva din familia lui urcă pe scenă.

„Vă mulțumesc pentru că mă aflu acum în preajma multor oameni de succes prezenți în această seară. Mulțumesc organizatorilor și felicitări pentru eveniment. Este prima dată când din familia noastră altcineva înafară de Smiley urcă pe scenă. Familia este și motivul pentru care mă aflu în acest moment aici.”, și-a început discursul Filip.

„De 6 ani de zile pe lângă frate, mamă, tată, numesc familie și pe oamenii de la HaHaHa Production, compozitori, producători, artiști, echipa de management și administrare. Acesta este într-o mare măsură și premiul lor. România are nevoie de entertainment prin business și business prin entertainment”, a adăugat acesta.

„Mulțumim celor de la Capital că ne încurajează pe această cale să ne continuăm visul și drumul către cea mai bună piesă. Vă mulțumesc!”, a încheiat Filip Maria.

Povestea HaHaHa Production

„La început, a fost ideea. Era frumoasă și ne-a făcut să… zâmbim. Așa s-a născut HaHaHa Production.

Ideea le-a plăcut și altora. Au zâmbit și ei, iar apoi ni s-au alăturat. Acum suntem o echipă mare, care zâmbește și creează: ne întrecem în entuziasm, luptând pentru una și aceeași pasiune.

Împreună, am ajuns să facem mai mult decât muzică. Piesele noastre sunt povești care trebuie spuse mai departe. Povești menite să ne ducă și pe noi mai departe, pentru că resursele, experiența și talentul nostru cresc într-o zi cât ale altora într-un an. Mai ales că alegem numai proiecte care ne surâd. Suntem efervescenți și autentici. Ne place să creăm, să inventăm. De asta o să apreciem mereu și ce-am făcut ieri, și ce-o să facem mâine.

Povestea HaHaHa Production e scrisă pe un portativ complex, mereu din același studio și mereu de oameni care, cu zâmbetul pe buze, adaugă în fiecare zi câte o nouă notă, muzicală sau personală, oferind lumii spectacol, personaje și trăiri. De fiecare dată altele, de fiecare dată mai bune.

Muzica e energie atât pentru cei care o fac, cât și pentru cei care o ascultă, de aceea, la HaHaHa Production, ziua începe energic, odată cu primul sunet din studio.

Noi, cei de la HaHaHa, facem muzică, nu piese sau artiști. Facem muzică bună, de stare, pe care s-o trăiești. Credem în energia sunetului și în puterea ei de a în-cânta. Știm să purtăm sunetele departe, la publicul cel mai numeros. Și suntem hotărâți să-i cucerim zâmbetele prin muzică. În fond, la asta se reduce activitatea noastră.

Afirmăm pasiunea, talentul, emoția, ideile și visurile și credem în oameni.”, așa își descriu povestea cei de la HaHaHa Production.

Nominalizații la categoria Managerul Anului

Violeta Luca (Microsoft România) – Este una dintre cele mai influente femei în managementul de top. A coodronat echipe la companii ca Whirlpool, Flanco, eMag, Metro Cash&Carry, iar acum este General Manager la Microsoft România, compania care s-a dezvoltat local și mai mult sub coordonarea sa.

Bogdan Buță (Untold) – este managerul general de la Untold și totodată unul dintre creatorii festivalului, devenit astăzi un fenomen în România. În fiecare an, proiectul s-a dezvoltat, iar primele 15.000 de bilete puse în vânzare pentru anul 2020 s-au epuizat în doar 30 de secunde.

Filip Maria (HaHaHa Production) – este CEO al companiei HaHaHa Production, pe care o conduce alături de fratele său, Smiley. Un business complex într-o industrie creativă foarte provocatoare a reușit să se impună pe piață datorită unui sistem foarte eficient dezvoltat de Filip. Acesta a construit o echipă cu care a reorganizat fiecare departament, iar apoi s-a asigurat că toate funcționează în direcția corectă pentru companie.

Gala Premiilor Capital 2019

Revista Capital a împlinit ieri 27 de ani de existență în presa scrisă românească. În acest context, revista a dorit să premieze oameni care prin viziune, determinare și performață au reușit să se facă remarcați în țara noastră, indiferent dacă domeniul lor de activitate este unul economic, sportiv sau chiar medicina.

„Eroii anului 2019”, căci acesta a fost numele galei, a adus la un loc persoane din domenii diferite dar care au avut un țel comun: acela de a face performanță.

Gala Premiilor Capital Eroii Anului 2019 a fost organizată cu ajutorul partenerilor: Fondul de Garantare și Creditare IFN, Tera Steel, International Alexander, Grampet Group, Arsene, Diaconescu & Asociații, Alpha Bank, Tinmar Energy, Garanti Bank, Alexandrion Group, Romgaz, Fair Value Consulting, Face Convention Center, Zarea, Aura Natural Gold Water, Floraria Magnolia, Iiana, Sir Ludovic, Roserry.