Simona Halep ar fi luat decizia care îi cutremură pe toți românii. Apropiați ai campioanei noastre de tenis au dezvăluit pentru stirilekanald că acesta ar mai urma să joace tenis încă doi ani de zile. Din anul 2022, Simona este decisă să renunțe la sportul de performanță. Motivul ar fi dorința acesteia de a-și întemeia o familie, iar desele turnee și plecări peste hotare nu i-ar permite ca acest lucru să se întâmple așa cum își dorește.

Sursele care au decis să vorbească susțin că peste trei ani Simona va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță.

Când vrea să devină mamă

Potrivit apropiaților,  Simona Halep a luat în calcul ca la 32 de ani să devină pentru prima oară, mamă. Campioana noastră are în plan să facă trei copii. “Iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, a mai spus sursa menționată.

Apropiații au mai susținut că prezența lui Toni în viața Simonei este extrem de benefică. Aceștia au dezvăluit că, înainte, campiona anoastră era stresată când venea vorba de întemeierea unei familii. Visa încă din copilărie să devină mamă. “Iar asta se vede și când vine vorba de sport, de performanță, reușește să intre în teren mai relaxată și mai focusată ca oricând. Probabil de aceea va avea, acum, în următoarea perioadă, și performanțe de ținut minte”, ne-a mai spus apropiatul Simonei Halep.

Când își va anunța oficial logodna

Potrivit jurnaliștilor de la stirilekanald, Simona și Toni au mers zilele trecute la unul dintre cele mai de lux restaurante din București. Acolo, cei doi ar fi stabilit data la care își vor anunța, oficial, logodna. “Și-ar fi dorit să anunțe că se logodesc imediat după Australia, dar ea voia să facă pasul cu pricina doar dacă ar fi ajuns în finală, lucru care, din păcate, nu s-a întâmplat, iar Simona a fost foarte dezamăgită din cauza meciului pierdut”, a mai precizat sursa.

În ceea ce priverște nunta, cei doi se vor căsători, în 2020, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. “Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

La nuntă ar urma să participe câteva sute de persoane iar cele mai multe detalii au fost deja stabilite. Au mai rămas de rezolvat lucrurile precum rochia și costumul de nuntă al lui Toni Iuruc.