Simona Halep ar putea fi acționar la Farul Constanța

Simona Halep intră-n fotbal?! Prietenii ei au fost contactați de conducerea clubului de fotbal FCV Farul Constanța ca să vadă dacă ar fi interesată să devină parte din acționariatul echipei de fotbal. În prezent, clubul de fotbal este deținut în mare parte de Gică Hagi (79.9%). Ciprian Marica și Rivaldo Vítor Borba Ferreira au câte 10%.

Momentan, există două ipoteze:

1. Simona Halep va cumpăra 10% din părțile lui Gică Hagi  și se va implica activ, inclusiv financiar.

2. Simona Halep va cumpăra doar 1% din acțiuni și va avea „un rol de decor”, probabil ca ambasador al clubului de fotbal.

Ambele opțiuni ar putea include și deschiderea unei secții de tenis în cadrul clubului de fotbal. Ar putea deveni cea mai bună din Europa de Est, având în vedere că Gică Hagi este pasionat de tenis.

Simona Halep a fost mereu pasionată de fotbal

Simona Halep a fost mereu pasionată de fotbal. A fost adesea văzută în tribunele la meciurile FCSB. În ultima vreme, ea s-a concentrat mai mult pe Farul Constanța.

Halep și Hagi au o relație apropiată. Ambii fac parte din comunitatea aromânilor cipani, ale căror rădăcini se află în nordul și centrul Macedoniei grecești. Legătura lor este puternică. Gică Hagi ar fi împrumutat-o cu 500.000 de euro pentru a-și începe cariera, potrivit sport.ro.

Simona Halep ar putea participa la Billie Jean King Cup în noiembrie

Echipa națională a României a obținut pentru prima dată calificarea în faza finală a Billie Jean King Cup, învingând Ucraina cu 3-2 într-un meci desfășurat sâmbătă la Fernandina Beach, Florida. Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au adus punctul decisiv în proba de dublu. După ce a fost în spate cu 2-0, echipa României a reușit o remontadă impresionantă și se va alătura turneului final din Sevilla, programat pentru luna noiembrie.

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, este încrezător în potențialul echipei naționale de tenis feminin a României. Crede că poate deveni campioană mondială. Totuși, pentru a realiza acest lucru, ar trebuie să le includă pe Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu în echipa sa.

În opinia lui, combinând experiența sportivelor-cheie cu potențialul tinerilor, România poate construi o echipă ce poate aspira la câștigarea trofeului Billie Jean King Cup.

„Este o performanţă extraordinară având în vedere că la această competiţie anul acesta au fost înscrise 135 de ţări. Din punctul meu de vedere, şi nu numai al meu, cred că este competiţia cu cea mai largă răspândire la nivel de sport feminin pe echipe.

Deci 135 de ţări au fost înscrise la începutul competiţiei pe diferite niveluri, în funcţie de valoarea fiecărei echipe şi de performanţele fiecăreia”, a declarat el pentru Agerpres.