A fost scandal monstru în familia Simonei Halep. Nunta unei verișoare a fost distrusă de un apel anonim la 112. La evenimentul unde participa familia Halep au descins imediat autoritățile care s-au pus pe dat amenzi și întocmit dosare penale.

Totul s-a petrecut la terasa Colonadelor, iar oamenii legii și-au făcut simțită prezența în jurul orei 21:00. Nunta a avut-o în centrul atenției pe verişoara Simonei Halep, iar la petrecere au fost invitate peste 200 de persoane, scrie replicaonline.ro.

Poliţişti şi aproximativ 100 de jandarmi au ajuns la eveniment după ce au fost sesizați printr-un apel telefonic.

Unii dintre ei s-au oprit în ușa restaurantului şi nu au dat voie invitaţilor să intre pe terasa care are o capacitate de 600 de locuri. „Am avut o nuntă mai măricică, vreo 200 de persoane. Terasa are 600 de locuri, poliţia şi 122 de jandarmi nu dau voie intre decât 50 de persoane”, a spus Nicu Terzi, patronul restaurantului Colonadelor, la scurt timp după ce forțele de ordine au intervenit.

În urma descinderilor, la care au mai participat şi comisarii OPC, prin Horia Constantinescu, dar şi Poliţia Locală, petrecerea s-a încheiat, iar invitaţii au fost trimiși acasă.

A fost și Simona Halep?

Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma apelului la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța. 28 de polițiști de ordine publică au ajuns la fața locului, de la investigarea criminalității economice, criminalistică și rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane, a fost comunicatul autorităților.

Reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului au făcut verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii coronavirusului.

A fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal, au transmis reprezentanţii IPJ. Terzi a dezvăluit, pentru replicaonline.ro, că la petrecere a fost şi Simona Halep, însă nu a stat foarte mult.