Ultimele momente de relaxare pentru Simona Halep, înainte de revenirea pe terenul de tenis!

Simona Halep se relaxează la piscină, pe domeniul ei de la Izvorani

Campioana de la Wimbledon şi Roland Garros are o vilă în comuna Ciolpani, la Izvorani, pe care a reamenajat-o, iar acum se poate bucura de momente de linişte acolo, dar se poate şi antrena, având în vedere că are şi un teren de tenis construit acolo.

Mai mult, ca totul să fie perfect, Halep şi-a construit şi o piscină la vila situată la 30 km de Bucureşti, astfel că poate oricând să scape de căldura sufocantă sărind în apă.

Jucătoarea de tenis s-a relaxat la piscină şi a făcut senzaţie în costum de baie, la doar câteva zile după petrecerea de pomină alături de logodnicul său Toni Iuruc şi alţi prieteni buni, notează Pro Sport.

Sursa foto: Pro Sport
Sursa foto: Pro Sport

Vila i-a aparţinut lui Ionuț Lupescu

O imagine în care se poate vedea piscina respectivă a fost postată şi de Simona, duminica trecută, pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram, Simona Halep

Simona Halep a investit circa 4 milioane de euro în amenajarea vilei şi a terenului ce o înconjoară. Casa i-a aparţinut lui Ionuț Lupescu și se află în apropierea Centrului Olimpic, acolo unde Simona se antrenează atunci când se află în România.

Ea are şi o vilă în cartierului bucureştean Primăverii, dar preferă liniştea domeniului de la Izvorani.

Halep, gata de întoarcerea pe terenul de tenis! Merge în SUA, la Cincinnati

Simona Halep va reveni în circuitul WTA la Turneul de la Cincinnati, în Statele Unite. Această competiţie pe hard precede ultimul turneu de Grand Slam din acest an, adică US Open.

Românca a disputat două finale în carieră la Cincinnati, însă, din păcate, le-a pierdut pe amândouă, în faţa lui Garbine Muguruza din Spania (2017) şi a lui Kiki Bertens din Olanda (2018).