Concret, firma deținută de Nicolae Halep, fratele acesteia, a primit aprobare din partea Primăriei Constanța în legătură cu noul imobil pe care urmează să îl construiască în centrul orașului de la malul mării.

New Concept Imob SRL a obținut astfel undă verde pentru ”desfiinţarea imobilului existent –fostul SH Cafe- complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant” și construirea în loc a unui hotel de 5 stele cu 4 etaje.

Hotelul se va afla în același loc unde a fost și cafeneaua care îi purta numele

Hotelul de lux va fi ridicat pe bulevardul Mircea cel Bătrân nr.105, unde a funcționat cafeneaua SA Café, administrată de Cubit SRL, firmă deținută de Nicolae și Stere, fratele, respectiv, tatăl Simonei Halep.

Cafenea nu a rezistat prea mult pe piață și a fost închisă în 2018, continuând astfel șirul falimentelor care au marcat afacerile deshise la această adresă, aflată în centrul Constanței.

Un magazin de lux, un restaurant și o altă cafenea, toate s-au închis, de asemenea, înainte ca și investiția de 600.000 de euro a Simonei Halep să își declare falimentul.

Ce avere imobiliară are campioana

Halep mai deține două hoteluri, cu același nume, Drachenhaus- unul în Poiana Brașov și al doilea în centrul istoric al Brașovului, în urma unei investiții de 2 milioane de euro.

Campioana de la Wimbledon și de la Roland Garros mai are un apartament de 400.000 de euro în București, o vilă de 600.000 de euro în Constanța și a mai construit și un bloc cu două etaje lângă casa părintească.

Alte câteva vile de la malul mării au costat-o 500.000 de euro, la care se adaugă alte milioane de euro pentru un bloc de șase etaje cu apartamente de lux, în Mamaia.

Averea imobiliară impresionantă a Simonei Halep este completată de o colecție impresionantă de mașini de lux, în valoare de peste un million de euro.