În plină pandemie de coronavirus, tenismena Simona Halep, împreună cu prietenul său, Toni Iuruc, au decis să doneze o sumă de bani pentru a putea ajuta cadrele medicale care în momentul de față sunt prima linie de apărare în fața acestui virus.

Ce spune sportiva

”Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior. Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”. a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Fostul lider WTA a mai adăugat, în cadrul emisiunii Campionii, că îi este foarte dor să iasă cu prietenii.

”Îmi plăcea mult să ies în oraș”

”Îmi lipseşte faptul că nu mai pot ieşi cu prietenii, nu ne mai putem strânge, îmi plăcea mult să ies în oras, să stăm să râdem, să povestim. Eu una m-am izolat complet, nu am avut întâlnire cu cineva pe care nu-l cunosc de pe 9 martie! Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am mai făcut asta am şi uitat de când! Dorm mai mult şi pot să spun că e un moft”, a mai spus sportiva.