Simona Halep pare destul de îngrijorată după accidentarea suferită la Roma, în urmă cu trei luni. Ea a dat glas temerilor sale, mai ales că în curând va evolua la Montreal. Jucătoarea de tenis a dat detalii despre starea ei fizică și a spus ce așteptări are pentru perioada urmărtoare.

Întrebată ce sentimente o încearcă după trei luni de absență, Simona Halep a recunoscut că este sunt puţin îngrijorată de această accidentare, deoarece a fost foarte profundă şi este foarte periculos să recidiveze repede dacă ceva nu merge bine în joc.

„Dar mă simt complet recuperată. Sunt încrezătoare că mă voi simţi bine, dar trebuie să joc mai întâi un meci înainte să pot spune mai multe. (n.r. – despre un posibil duel cu Bianca Andreescu, în sferturi) În primul rând, trebuie să pot juca primul meci. Este foarte greu să am vreo aşteptare cu privire la acest turneu. Vreau doar să rămân sănătoasă, ca să pot face tot posibilul pe teren şi să câştig primul joc. Apoi, dacă se întâmplă asta, mă voi gândi la următorul meci. Sunt aici pentru a vedea cum va rezista corpul meu şi la ce nivel pot juca după această pauză”, a spus Halep, potrivit lapresse.ca.

Viitorul Simonei Halep după 40 de ani

Simona Halep a vorbit și despre viitorul ei în tenis. Ea a spus că nu se vede jucând până la 40 de ani, ca Serena Williams şi Roger Federer.

„Nu, îmi este imposibil să joc încă zece ani, asta e sigur. Dar da, este inspirator faptul că ei încă mai pot juca la acel nivel la această vârstă. Mă simt tânără în comparaţie cu ei, dar bătrână lângă toate aceste adolescente care vin la 17, 18 ani şi care pulverizează mingea. Va fi prea mult să călătoresc în fiecare săptămână încă zece ani. Şi, de asemenea, vreau copii. Şi când îi voi avea, nu mă voi întoarce. Dar nu se ştie niciodată!”, a precizat sportiva română.

Simona Halep a câştigat Rogers Cup în 2016 şi 2018 şi a fost finalistă în 2015. Din acest an, competiţia canadiană se numeşte National Bank Open.