Shakira a fost atacată de mistreţi într-un parc din Barcelona. Celebra cântăreață a postat un Story pe Instagram în care a dezvăluit că a fost atacată de o turmă de mistreţi. Acest lucru s-a întâmplat în timp ce se plimba alături de unul dintre cei doi fii ai ei într-un parc din Barcelona, informează DPA.

“M-au atacat în parc şi mi-au luat poşeta în care se afla telefonul meu”, a declarat cântăreaţa. Ea a arătat o poşetă neagră, ruptă şi murdară în acea înregistrare video.

″În cele din urmă, au abandonat poşeta”, a adăugat cântăreaţa.

Ea l-a implicat în discuție și pe fiul ei, Milan.“Milan, spune adevărul despre cum mama ta s-a luptat cu mistreţii”, a continuat Shakira. Acesta este băiatul cel mare al vântăreței, în vârstă de opt ani.

Ce a pățit Shakira

Cântăreaţa şi fiul ei cel mare nu au fost răniţi în urma acestui atac. Artista pop şi partenerul ei de viaţă, fotbalistul Gerard Pique, mai au un fiu, Sasha, în vârstă de şase ani.

Trebuie subliniat că mistreţii au devenit o prezenţă tot mai obişnuită în Barcelona, precum şi în alte oraşe din Europa. În Barcelona, mai multe persoane au fost văzute în timp ce ofereau hrană mistreţilor, deşi astfel de activităţi sunt interzise prin lege.

“Animalele sunt foarte inteligente şi dacă văd pe cineva cu o poşetă, cred că în ea există ceva de mâncare”, a declarat paznicul-pădurar Toni Galiano, recent, pentru o revistă vânătorească, după un incident similar produs recent la Barcelona, când un bărbat a fost atacat şi muşcat de un mistreţ.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, mai cunoscută sub numele de scenă Shakira, este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare, filantroapă și producătoare columbiană. Ea a debutat la începutul anilor ’90 în țara sa natală. De-a lungul carierei sale solista a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind declarată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor și una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino.

 

Photo by Tom Pennington/Getty Images