Șerban Huidu, atac fără precedent la adresa Mirelei Vaida! Reproșuri dure la adresa vedetei

Șerban Huidu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa colegei sale de breaslă, Mirela Vaida, după ce vedeta de la Antena 1 a postat în mediul online o poză în care era îmbrăcată cu un tricou roz și cu o fustă scurtă de blugi.

Imediat după publicarea pozei, Șerban Huidu a venit cu mai multe critici la adresa prezentatoarei ”Acces Direct”. Acesta a spus pe Facebook că ”omul poate fi scos din sat, dar satul din om niciodată.”

„Din istoria recentă, aș vrea să vă prezint astăzi amfitrioana emisiunii „Acces direct”. De remarcat potrivirea roz siclam, dar și ursulețul părăsit sub pat. *click pe poza pentru detalii. Omul poate fi scos din sat, dar satul din om niciodată”, a scris Șerban Huidu pe rețelele de socializare.

Fanii au intervenit imediat

La scurt timp după postarea mesajulu, mai mulți fani ai vedetei au reacționat imediat, lundu-i apărarea acesteia. Șerban Huidu a reacționat la multe dintre comentariile internauților.

Întrebat de un internaut cum și-a permis să posteze o poză cu Mirela Vaida, acesta i-a răspuns că poza este publică, nu privată, deci a putut să o folosească fără probleme.

La majoritatea comentariilor pe care le-a primit, omul de televiziune s-a legat de pantofii siclam ai vedetei de la Antena 1.

În ceea ce privește motivul pentru care a făcut acest gest, Șerban Huidu a precizat că este revoltat de faptul că în emisiunea ”Acces Direct” a fost invitat un bărbat care a amenințat, în direct, că își va omorâ soția și copilul și că nimeni nu a reacționat. Mai mult decât atât, bărbatul chiar și-a dus la capăt amenințări.