Detaliul inedit despre ținutele lui Carmen Iohannis! Ce face Prima Doamnă cu hainele purtate la evenimente? Puțini știu asta

Ținutele lui Carmen Iohannis au fost mereu un subiect de discuție, oamenii fiind fie impresionați de hainele purtate de Prima Doamnă, fie indiferenți sau având o atitudine critică. Cu toate acestea, ținutele purtate de soția lui Klaus Iohannis nu au fost niciodată trecute cu vederea.

Cea care se ocupă de ținutele Primei Doamne este designerul Andreea Tincu care a și oferit un interviu pentru forbes.ro în care povestește cum a început colaborarea cu Carmen Iohannis.

Andreea Tincu spune că lucrurile au fost mult mai simple decât se așteaptă cei din jur, povestind că a trimis un email pe site-ul oficial, unde a atașat și portofoliul ei. De asemenea, designerul a întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare.

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență.

Asta a fost tot. Cred că Primei Doamne i-au plăcut colecțiile mele”, a povestit Andreea Tincu.

Detaliul la care nimeni nu se aștepta

Andreea Tincu a scos la iveală un detaliu la care puțini oameni s-ar fi așteptat – Carmen Iohannis nu plătește ținutele pe care le poartă, însă le înapoiază.

„Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică”, a mai spus Andreea Tincu pentru sursa anterior citată.

Anterior, designerul a mai povestit pentru elle.ro că se simte onorată de faptul că soția președintelui a ales să poarte creațiile făcute de ea.

„Este o colaborare frumoasă și mă bucur că soția Președintelui României poartă design românesc. Este o onoare și o recunoaștere frumoasă a calității creației noastre românești”, spunea aceasta.

De asemenea, Andreea Tincu spunea despre Carmen Iohannis că este o persoană care are mare încredere în cel care produce hainele și că poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește.

„Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este ca la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație”, povestea Andreea Tincu.