Carmen Iohannis, dată de gol chiar de designerul ei!

Andreea Tincu este o creatoare de modă care o îmbracă pe prima doamnă din anul 2015. Potrivit celor spuse de către designer, colaborarea dintre cele două a început printr-un e-mail.

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele”, a relatat Andreea Tincu pentru forbes.ro

Prima doamnă nu plătește pentru ținutele purtate la evenimente oficiale

Totodată, designerul a dezvăluit și ce fel de contract există între ea și prima doamnă. Carmen Iohannis nu plătește pentru ținutele respectiv. Soția lui Klaus Iohannis doar le îmbracă și apoi le înapoiază.

„Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică”, a completat creatoarea de modă pentru sursa menționată.

De asemenea, Andreea Tincu a fost cea care a lăudat-o pe prima doamnă a României pentru silueta sa.

„Sunt doamne care se potrivesc la siluetă cu prima doamnă și vor să achiziționeze ținuta respectivă. De asemenea, prima doamnă, fiind înaltă, are mărimi foarte bune, ceea ce înseamnă că a purtat și ținute direct din prezentările de modă”, a completat Andreea Tincu.

Amintim că prima doamnă a atras privirile la dineul dat la Paris în 2018 și a purtat ținute create de Andreea Tincu la evenimente oficiale din Austria, America, Japonia, Italia, dar și în România.