Andreea Esca, înainte de a deveni cunoscută în televiziune, a cunoscut și munca de jos. După cum a mărturisit vedeta ProTV, primii bani nu i-a câștigat din jurnalism.

Ea își aduce că primii bani i-a câștigat în liceu, atunci când a obținut un rol secundar într-un film. De asemenea, Andreea Esca mai spune că de acei bani și-a cumpărat o pereche de cercei.

A primit 100 de lei pentru rolul din film

„Primii bani i-am câștigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinerețe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu și am prins și eu un mic rol. Din banii primiți mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva”, a spus Andreea Esca, după cum scrie cancan.ro.

Cu toate acestea, salariul vedetei tv de la ProTV rămâne o necunoscută, în ciuda tuturor speculațiilor privind sumele colosale pe care le-ar primi. Andreea Esca a dezvăluit însă câți bani a câștigat pentru că a făcut figurație în filmul anterior menționat. Aceasta a spus în cadrul emisiunii lui Măruță că a câștigat la acel moment 100 de lei.

De ce nu și-a schimbat Andreea Esca coafura

Un alt aspect pe marginea căruia s-a speculat o perioadă a fost coafura Andreei Esca. Mulți s-au întrebat cum de aceasta are aceeași coafură din anul 1995, atunci când a apărut la pupitrul Știrilor ProTV. Vedeta a năruit însă toate speculațiile pe acest subiect și a dezvăluit, într-un interviu pentru revista „Be Blue Air Magazine”, de ce nu și-a schimbat acest look.

Aceasta a spus că, deși și-a schimbat de mai multe ori culoarea părului, nu a făcut același lucru și cu frizura, din motive ce țin de contractul ei cu postul tv. Totuși, Andreea Esca recunoaște că nu ar fi împotriva unei schimbări de look, la un moment dat.

„Cine știe, poate că la 70 de ani voi fi o excentrică doamnă în vârstă cu părul lung”, a precizat ea.