Marea pasiune a Simonei Halep! Nimeni nu a știut de asta. Sportivei nu-i place numai tenisul

Fostul numărul 1 mondial la WTA, Simona Halep, este îndrăgostită de teatru. Sportiva iubește să meargă la teatru și a fost de patru ori la piesa ”Stă să plouă” de la Green Hours. Mai mult decât atât, ultima dată când a mers, tenismena a reușit să-l convingă pe Ion Țiriac să o însoțească.

„Simona Halep a venit de 4 ori la „Stă să plouă”. La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu că Green Hours n-ar fi și el numa’ unu-n lume, că e, știm bine, da’ parcă s-o vezi pe Simona coborând scările în subsolul de la Green, aşezându-se la a doua masă pe dreapta (cum te uiți de la bar), după ce oricum văzuse deja spectacolul, a fost așa… copleşitor. Ba și-a adus și prieteni, după cum se poate vedea în fotografie”, a scris Lia Bugnar, pe contul său de Facebook.

Alături de mesaj, Lia Bugner a adăugat și o fotografie în care se poate vedea că sportiva a fost însoțită de Andrei Pavel, Bogdan Stelea şi de Marius Copil. Aceștia s-au pozat alături de Mădălina Craiu, Ilona Brezoianu, Irina Antonie, Anghel Damian şi de Lia Bugnar.

Poza a fost făcută la dorința Simonei

Lia Bugnar notează pe rețelele de socializare că Simona Halep a avut ideea pozei. Aceasta a spus că după ce a fost făcută poza, la următorul spectacol, Simona l-a adus și pe Ion Țiriac.

„Cum a fost cu poza. După spectacol, Irina Antonie a venit la mine și a zis ‘Hai să facem poza cu Simona în decor’, iar eu am zis ‘Irinuţa, hai să terminăm cu prostia asta, te rog. A venit deja a treia oară, suntem onorați că i-a plăcut, da’ mi se pare aiurea asta cu poza, toată lumea îi cere să facă poză cu ea, toată lumea vrea o bucățică din ea, măcar noi să nu-i cerem nimic’. ‘Nu, Lioara, că ea a zis. Hai să facem o poza, poate o folosiți să faceți reclamă, așa a zis. Ea a propus, jur’.

Și-uite-așa a ajuns Simona să stea pe patul din stasaploo, intre Mădălina și Ilona, ba chiar și cu Anghel deodată. Nu mai zic că la următorul spectacol l-a adus și pe domnul Ţiriac, că asta-i alta poveste și merită o postare separată. De ce m-a pocnit în plina vară toridă pohta de a relata aceasta istorioară?

Păi, că să vă atzatz curiozitatea, că nu mă lovește pe mine scrisu’ fară miza, eu preferând cititu’, de felu’ meu. Jucam „Sta să ploua” pe 8 august la Green Hours, transmisiune live online pe platforma PiciordePlay. Se poate vedea de oriunde în lume timp de 7 zile”, a scris, printre altele, Lia Bugnar pe Facebook.

Sursă foto: Dreamstime