Andreea Esca lucrează la Pro Tv de mai bine de 26 de ani cu un contract pe perioadă nedeterminată, însă acest contract vine și cu o serie de obligații cu care prezentatoarea tv nu prea a fost de acord.

În cadrul unui interviu acordat în emisiunea online a Amaliei Năstase, Andreea Esca a vorbit despre aceste obligații. Mai exact, se pare că șefii au decis să aibă șofer personal care era și pe post de bodyguard, lucru care a fost deranjat pentru vedetă.

Aceasta susține că decizia a fost luată în contextul în care ea avea un stil mai agresiv de a conduce și ar fi pus business-ul în pericol, așa că angajarea unui șofer ar fi fost cea mai bună alegere.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznică că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca, păzită de un bodyguard

Totodată aceasta a mai declarat că în final s-a obișnuit cu șoferul personal, văzând că traficul din București este un adevărat haos, iar la fel este și parcarea. Pe de altă parte, ideea unui bodyguard încă este prea mult pentru prezentatoarea de la Pro Tv.

„Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine” a mai spus Andreea Esca.

Amintim faptul că recent, Andreea Esca a vorbit despre o eventuală plecare de la Pro Tv. Deși a vrut să își facă un talkshow, s-a răgândit destul de repede, precizând că preferă să aibă un job mult mai sigur.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor.

Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a spus Andreea Esca în emisiunea lui Marius Manole.