Sebastian Burduja pune tunurile pe Nicușor Dan. El a cerut tuturor bucureştenilor să îi arate primarului Capitalei adevărata față a Bucureștiului.

„Haideţi să îi arătăm primarului Nicuşor Dan Bucureştiul de care fuge. Nicuşor Dan spune că nu a văzut un şobolan în aproape patru ani de mandat.

La fel, primarul Capitalei nu pare să aibă cunoştinţă de străzile desfundate din cartierele bucureştene, de clădirile în paragină de sub geamurile Primăriei Bucureşti, de lipsa de siguranţă cu care se confruntă zilnic copiii şi femeile în acest oraş”, scrie Sebastian Burduja într-o postare pe Facebook.

Sebastian Burduja cere să i se arate realitatea lui Nicușor Dan

Sebastian Burduja a lansat o invitație inedită. El le-a cerut locuitorilor din București să trimită poze cu locurile problemă din Capitală. Liderul PNL a spus că pozele vor indica părțile din Capitală care nu arată așa cum ar trebui să arate fața unei capitale europene a secolului XXI.

Solicitarea candidatul PNL la Primăria Capitalei a fost făcută pentru a-l face conștient pe Nicușor Dan de o realitate cruntă.

 Primarul Capitalei va primi fotografii cu locurile-problemă din București

Sebastian Burduja a spus că vrea să i se arate edilului, Bucureștiul pe care refuză să îl vadă. Liderul liberal dorește, astfel, să îl aducă pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ.

Astfel, Nicușor Dan va vedea împreună cu românii de ce trebuie să fie schimbat Bucureștiul. Vom strânge toate aceste fotografii și le vom duce la Nicușor Dan la Primăria Capitalei, mai spune Burduja.

Actualul primar se laudă cu realizări pe care nu le-a îndeplinit

Anterior, Sebastian Burduja a mai lansat un atac la adresa lui Nicușor Dan. Liberalul a afirmat că actualul primar se laudă cu realizări pe care nu le-a îndeplinit. Cel mai mare parc din Capitală pare a fi devastat ca în urma unui bombardament.

Acesta a explicat că trotuarul de-a lungul lacului Herăstrău s-a deteriorat. El reprezintă acum un pericol real pentru cei care se plimbă prin zonă, fiind surpat și înconjurat de bandă de protecție.

Rareș Bogdan îl susține la alegeri pe Sebastian Burduja. Liderul PNL se declară convins că electoratul liberal din București va reuși să se mobilizeze. Europarlamentarul transmite un mesaj clar și hotărât liberalilor care consideră că susținându-l pe actualul primar se menține opțiunea de dreapta.