Diana Șoșoacă aruncă bomba. Senatoarea AUR a răbufnit după ce autoritățile guvernamentale și sanitare, în frunte cu Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Raed Arafat, au anunțat că se ia în calcul ca interdicția circulației să fie extinsă de la ora 22:00 la ora 05:00, nu de la ora 23:00, așa cum este în acest moment.

În acest context, Diana Șoșoacă a declarat e că totul face parte dintr-un plan îndreptat împotriva ortodocșilor cu țintă directă sărbătorile pascale. Totodată, senatoarea susține că această anulare a drepturilor cetățenești este ralizată pas cu pas.

Ea consideră că toate interdicțiile sunt neconstituționale și nu există niciun studiu științific la bază. Totodată, Diana Șoșoacă susține că acesta este un atac direct la Constituția României.

”Anularea drepturilor și libertăților cetățenești se realizează pas cu pas. Se pregătește interdicția de Paște. La ora 23 de pleacă la biserică. Este un atac la Constituția României. Aceste interdicții sunt neconstituționale, nu au nicio logică, nu au niciun studiu științific la baza lor. Noaptea circulă foarte puțini oameni, în general în mașini”, a spus Diana Șoșoacă, în direct, la România Tv.

Oamenii trebuie să iasă în stradă

Senatoarea a mai adăugat că în prezent Europa ”este în fierbere” și susține că există milioane de persoane care luptă cu forțele de ordine. Ea a dat ca și exemplu situația din Germania, unde peste 2 milioane de persoane s-au luptat cu jandarmii, dar și cu polițiștii.

În acest context, Diana Șoșoacă le-a cerut românilor să iasă în stradă și să ia atitudine pentru drepturile lor.

”Le cer românilor să iasă în stradă. Europa este în fierbere în acest moment. Sunt milioane de oameni care se luptă cu forțele de ordine pe străzi. În Germania, peste 2,5 milioane de oameni s-au luptat cu polițiștii și cu jandarmii.”, a mai adăugat senatoarea Diana Șoșoacă.

Sursa foto: INQUAM Photos, Alex Nicodim