Diana Șoșoacă amenință Guvernul. Senatoarea a anunțat că va depune mai multe dosare penale și acțiuni în instanță pentru a ridica poporul să lupte pentru drepturile lui. Totodată, ea a subliniat faptul că face acest lucru indiferent de poziția pe care o va mai ocupa.

”Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce, vă voi face acțiuni în instanță cât nu veți putea duce, voi ridica poporul ăsta să lupte pentru drepturile și libertățile lui, indiferent de poziția pe care o voi ocupa”, a spus Diana Șoșoacă.

De menționat este faptul că, Diana Șoșoacă a mai avut o ieșire nervoasă în urmă cu doar câteva ore. Ea a vorbit despre intrarea Bucureștiului în scenariul roșu. Mai exact, senatoarea susține că alte cauze sunt la mijloc și nicidecum cele de sănătate publică.

De ce a intrat Bucureștiul în scenariul roșu

Totodată, avocata a susținut într-un video prezentat de România TV că totul este un scenariu al autorităților. Ea a adăugat că i-a încurajat pe oameni să iasă la proteste, iar acum, Bucureștiul a intrat brusc în scenariul roșu.

“Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ”Ieșiți cu toții, ieșiți milioane!”. L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie”, a spus Diana Șoșoacă.

Avocata a mai vorbit și despre vaccinare. Ea susține că vaccinarea nu poate fi obligatorie și nici nu se pune problema de impunerea unui pașaport de vaccinare.

”Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un pașaport al vaccinării. Am înțeles că în Parlamentul European avem aceeași problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică și foarte mulți de acolo nu au ce căuta.

Atâta timp cât există Convenția de la Oviedo tu nu poți adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea