Smiley i-a oferit un interviu lui Selly, în urmă cu doar câteva ore, în care a discutat despre cum îşi ocupă timpul de când s-a autoizolat în casă împreună cu iubita sa, Gina Pistol, şi o parte dintre colegii săi de la casa de producţie pe care o deţine.

La un moment dat, în timpul interviului, Smiley a mărturisit că filmările pentru emisiunea „Românii au talent” nu sunt afectate în această perioadă critică pe care o traversează România, alături de celelalte state ale lumii.

Explicația lui Smiley

Explicaţia lui Smiley a fost că producătorii show-ului de talente de la Pro TV au deja pregătite ediţiile până în luna mai.

„Deci, acum, sunt foarte liber. Concerte n-am, emisiunile, adică «Românii au talent» e deja filmată până în mai. (…).

Noi, spre norocul nostru, am venit cu tot cu scule din america, înţelegi? Deci, noi, avem studioul mobil cu noi, facem muzică, facem sport, facem… da, ne facem de mâncare, facem de toate. Dacă vrei, îşi fac un tur (…). Aici e bucătăria, unde, mă rog, e cam dezordine, dar se şi găteşte. (…). Pe noi ne afectează că nu ne putem vedea cu cei dragi, dar stăm… noroc că suntem cu toţii, ne suntem dragi unul altuia (…). Ieşim la plimbări prin curte, prin pădure (…)”, a declarat Smiley în cadrul live-ului făcut recent cu Selly.

De asemenea, în timpul discuţiilor cu Smiley, Selly a îndemnat toți urmăritorii la calm şi să facă lucruri care să îi ţină activi pentru a nu intra în depresie din cauza izolării la domiciliu.