Sistemul de punctare al topului este bazat pe acordarea de Frunze, iar numărul acestora indică nivelul reputației instituției academice la nivel internațional. BSM este gazda programului de MBA Româno-Canadian și a primit trei frunze.
Bucharest School of Management se alatură în acest clasament unor instituții de prestigiu precum: Harvard, INSEAD și London Business School.
Eduniversal este o companie specializată în servicii de consultanță universitară și profesională, cu o experiență de 10 ani în evaluarea programelor de master oferite de universitățile din Franța. Topul pe care l-a realizat este o hartă globală a celor mai bune școli de afaceri, care să devină o referință unică pentru studenți, profesioniști HR și universități din întreaga lume.
Criteriile care au stat la baza stabilirii clasamentului și notării școlilor evaluate sunt: acreditările deținute, prezența în clasificările recunoscute (Financial Times, Business Week, Asiaweek, Wall Street Journal, America savings), prezența în asociații academice internaționale, reeaua de parteneri a decanilor și a școlilor la nivel local și internațional și studii și site-uri reputate din domeniul educației.
Programul MBA Româno-Canadian a fost lansat de către Bucharest School of Management în 1993, pe baza unui acord între guvernele Canadei şi României, beneficiand de asistenţă financiară şi expertiză canadiană. Începand cu anul 2005, Programul MBA s-a dezvoltat pe baza unui nou parteneriat dintre Bucharest School of Management şi Telfer School of Management, Ottawa.
În cadrul  BSM se organizează programul MBA, care se adresează persoanelor care vor să-şi dezvolte cariera şi în acelaşi timp să obţina cunoştinţe teoretice, cursuri scurte, dedicate profesioniştilor care trebuie să răspundă permanent noilor provocări profesionale, workshopuri cu specialişti din diferite industrii, conferinţe de business și realizarea unor proiecte de business pe industrii.