Daniela Pătrașcu, membru PNL ocupă deja pentru a 2-a oară o funcție în Consiliul de Administrație al Loteriei Române. Totodată, liberala a fost numită la finalul anului trecut Secretar general al Ministerului Economiei. În trecut a ocupat aceeași funcție în Ministerul Transportului în 2014 și perioada 2018-2019 dar și la Ministerul Justiției în urmă cu doi ani. În perioada anului 2018, aceasta a fost remunerată cu mai mult de 600.000 pentru apartenența sa în consiliile de administrație ale societăților Telecomunicații SA, TAROM SA și Administrația Porturilor Maritime Constanța SA (APM) cât și în Comitetul interministrial al Eximbank. Pe lângă aceastea la aceas sumă se mai adaugă și salariul de bază pe care l-a primit și de la Ministerul Transporturilor. Chiar și în momentul de față, Daniela Pătrașcu primește în continuare de la Eximbank 20.000 lei, lunar pentru poziția din Comitetul interministerial.

Dintre toate funcțiile deținute de penelistă cea mai importantă este cea din fruntea Organizației Femeilor Liberale iar pentru poziția de Secretar de stat al Ministrului Energiei primeșe în fiecare lună aproximativ 10.000 lei. Cât despre primul să mandate la Loteria Română, Daniela Nicolescu a mai ocupa aceeași funcție în perioada 21 septembrie 2021 – 22 ianuarie 2022, timp în care a fost răsplătită cu 22.000 lei în fiecare lună. În present, mai face parte și din CA-ului Engie România.

Alte noi posturi ocupate în CA-ul Loteriei Naționale

Tot în aceeași funcție a mai fost numită și fosta fosta cumnată a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță. Cristina Arghir ocupă totodată și poziția de peședinte a Cosiliului de Administrație al Societății Internet și Tehnologie a Sectorului 3. Așa cum arată ultima declarație de avere a Cristine Arhir, aceasta a primit în 2019 pentru postul său din ITS din cadul primăriei din sectorul 3, un total de 300.000 lei, mai precis, 25.000 lei lunar.

Monica Laura Ion va face parte de asemena din CA-ul Loteriei timp de patru luni. În timpul în care Sorin Grindeanu ocupa funcția de prim-ministru, aceasta a fost șefa sa de cabinet. De asesmenea Laura Maria Tiră a lucrat în trecut ca cangajată a Companiei Municipale Parcuri și Grădini București și nu este afiliată politic, însă în CV apare cum că a mai ocupat o funcție în consiliile Companieni Municipale Agrement și Telecomuncații CFR, funcții pentru care în 2020 a încasat 150.000 lei.