Scandal uriaș între Gabriela Firea și George Simion! Ce a supărat-o pe șefa de la Familie? Acuzații pe bandă rulantă

Într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns mai multor acuzații din partea co-președintelui Alianței pentru Unrea Românilor (AUR), George Simion.

Aceasta spune că pentru acuzațiile pe care le-a făcut îl va da în judecată, punând cele spune pe seama unei viitoare campanii electorale pentru alegerile prezidențiale.

„Domnia sa a devoalat interesul mare pe care îl are referitor la persoana mea. Consideră dumnealui că aș avea mai mari șanse la campania electorală de peste 3 ani pentru prezidențiale. Vreau să-l informez pe domnul Simion că are toată libertatea de campanie pentru că eu nu candidez la alegerile prezidențiale. Atacurile preventive ale dansului nu vor avea niciun efect.

Activitatea unui minister nu rezidă din spațiile pe care le primește de la RAAPPS. Vom avea și sediul dar nu am stat degeaba în această luna”, spune ministrul Familiei.

Gabriela Firea i-a spus-o în față: Ne vedem la tribunal

Fostul primar general al Capitalei a adăugat că pentru acuzațiile făcute trebuie să vină cu dovezi concrete, nu cu postări de pe Facebook.

De asemenea, ministrul Familiei spune că liderul AUR a început campania pentru alegerile prezidențiale și a ales-o pe ea drept țintă, în contextil în care Gabriela Firea nu va candida pentru prima funcție din stat. În plus, ministrul Familiei i-a spus lui George Simion că vor discuta la tribunal.

”Faptul că eu am fost creditată să conduc acest minister e un lucru bun sau rău, vor spune românii la sfârșitul mandatului.

Va anunț că va dau în judecată pentru că trebuie să veniți cu dovezi concrete nu cu postări pe facebook ale USR pe care acum le preluați. Este ultima oară când accept. Ați început campania pentru prezidențiale și o loviți pe Firea. Eu nu va contracandidez, am alte proiecte. Discutăm la tribunal„, a declarat Gabriela Firea la ”Culisele Statului Paralel”.