Scandalul din Parlament continuă. Chestorul Senatului, Sergiu Vlad, din partea USR-PLUS, o acuză pe Diana Șoșoacă, senator independent, că l-a agresat fizic marți, în timpul dezbaterilor moțiunii de cenzură inițiată de PSD.

Mai exact, acesta susține că ar fi luat sacul pe care Diana Șoșoacă l-ar fi adus, și l-ar fi scos din plen. Senatoarea l-ar fi urmărit și l-ar fi prins de față, amenințându-l.

El a adăugat că nu se miră de faptul că senatoarea se află la al treile divorț, având în vedere modul de agresivitate pe care îl are.

„Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit duuă mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: ”în ce calitate mi-ai luat tu sacul?”. Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic”, spune chestorul Senatului, Sergiu Vlad (USR PLUS).

Chestorul Senatului a mai fost agresat de Diana Șoșoacă 

Totodată, chestorul a mai subliniat faptul că nu este prima oară când se întâmplă așa ceva. Potrivit acestuia, într-o ședință a Senatului, Diana Șoșoacă l-a mai agresat, însă atunci doar verbal.

„De data a fost agresivă și fizic. Mă gândesc la plângere chiar și penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poți să fii agresiv fizic doar pentru că ești femeie”, a mai adăugat Vlad.

Amintim faptul că, senatoarea Diana Șoșoacă a venit, marți, la dezbaterea privind moțiunea de cenzură și i-a pus în față, premierului Cîțu, un sac negru.

„Sunteți niște criminali!”, a strigat Diana Șoșoacă, de la tribuna Parlamentului, acuzând guvernanții că sunt mânjiți cu sângele persoanelor moarte în timpul pandemiei COVID-19.

„Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam la vaccinare, eu știam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale, nu mici, nu muștar, nu trotinete”, a spus Șoșoacă.

Totodată, senatoarea a mai menționat că foarte mulți pacienți au fost privați de la tratamentele lor, iar sacul arată locul unde acești doresc ”să bage poporul român”

„Așa arată un sac în care morții au fost băgați goi și îngropați. Au fost privați de la tratamentul bolilor lor, au fost legați de pat și sedați. Acest Guvern are mâinile pătate de sânge. Nu le-a plăcut sacul. Acel sac arată, de fapt, locul unde doresc să bage poporul român. Se distruge tot, se vinde tot, se închide tot”, a adăugat senatoarea.