Constantin Enceanu a transmis un mesaj după scandalul dintre impresarul lui Mîțu Stoian și Niculina Stoican. Cântărețul încearcă să aplaneze lucrurile și spune că acest scandal este unul care murdărește amintirea lui Petrică Mîțu Stoian.

”Nu vreau să comentez subiectul certurilor dintre Niculina Stoican și Doru Gujman, trebuie să îl lăsăm pe Petre să își doarmă somnul de veci, să îl lăsăm să îl știe lumea așa cum îl știe. Cred că fiecare dintre noi, dacă am greșit, vom plăti îl lumea asta. Să știți că nimeni nu pleacă din lumea asta fără să plătească”, explică Constantin Enceanu.

Lui Petre nu îi plăceau chestiile astea

„Nu cred că vor ajunge la proces, presimt eu să nu vor ajunge acolo. Lui Petre nu îi plăceau chestiile astea, lui nu îi plăcea cearta. Când nu i-a mai plăcut, a intrat în pensie. Eu l-am certat pe nașul meu, credeți-mă că i-am spus să nu mai facă lucrurile acestea, să nu mai iasă să spună absolut nimic, măcar în memoria lui Petrică.

El nu era genul de om care să fie certăreț. El era coleric, așa suntem noi artiștii, dar Petre nu se certa niciodată, el evita așa ceva. El, când se supăra pe cineva, impunea o tăcere și își dădeai seama că ceva nu i-a convenit și stătea retras.

Mă gândesc să îi fac un cântec, să i-l dedic, chiar dacă îmi va fi foarte greu să îl cânt pentru că îmi aduc aminte, de fiecare dată, de momentele când era pe scenă, cât de bine ne cunoșteam, cât de bine ne înțelegeam. Ne înțelegeam din priviri, din respirație… Când făceam improvizații le făceam de credea lumea că am exersat înainte. El era sarea și piperul la petreceri, el crea întotdeauna o atmosferă plăcută, avea tot timpul o glumă, o poantă și făcea ca toți cei de acolo să se simtă bine.

Am nenumărate amintiri frumoase cu Petrică. Mi-e imposibil să spun care e cea mai frumoasă, sunt foarte multe legate de activitatea noastră artistică. Mi-amintesc că Petrică făcea farse, făcea glume cu colegele noastre”, a spus Constantin Enceanu, pentru Fanatik.