Fostul impresar al lui Petrică Mîţu Stoian reacționează după ce a aflat că este dat în judecată

Doru Gusman a spus că marele artist s-ar fi pensionat din cauza partenerei sale de scenă iar vorbele a ajuns la urechile Niculinei Stoican. Astfel, cântăreața de muzică populară s-a apărat şi a declarat că îl va da în judecată pe impresar.

Totuși, fostul impresar al regretatului Petrică Mîţu Stoian a spus că nu vrea să audă de Niculina Stoican iar totul se va rezolva în instanță.

„Nu vreau să aud nimic de ea. Să mă dea în judecată. Pentru ce să mă dea? Mă dă și gata. Rezolvăm în instanță”, a declarat Doru Gusman pentru România TV.

Ce spunea Doru Gusman despre Niculina Stoican?

Anterior, Doru Gusman a susținut că Petrică Mîţu Stoian s-ar fi plâns în ultima vreme despre colega lui de breaslă.

„A plecat foarte supărat. Și a plecat din cauza ei, a Niculinei Stoican, pentru că îl teroriza, îl umilea. Mai exact, nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: “Nu mai suport”.

S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: ”Nu vreau să o mai văd”. Reproduc: „îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea”.

Știe toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, știu cântăreții mari. (…) Și nu îl lasă acum nici mort, deci nici mort nu îl lasă în pace. Vrea să se răzbune, pe mine, în primul rând. De ce? E problema ei.

Și pe el. El a spus așa, și știe multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase”, Enceanu știe. L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea un tablou acolo, nu știu ce tabou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit, să-l ducă la Maria Tănase.

Eu nu am nicio putere, pentru că m-a amenințat soră-sa că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia și îl înmormântează la Isverna. Nu știu dacă mă duc sau dacă nu mă duc în noaptea asta acolo. Durere, nu are nimeni o durere mai mare.

Era cel mai bun prieten. Era ca un tată pentru fetele mele. Plâng și una, și alta. Era un om extraordinar, un om care nu știa să zică „Nu” niciodată. Dacă voiai microfonul ăsta, zicea „Ia-l”. Și bunătatea asta nu i-a ajutat la nimic”, spunea Constantin Gusman.