Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamț, doi oameni au murit pe loc, ceilalți au ajuns la spital cu răni grave.

La faţa locului s-au deplasat: un ofiţer şi 22 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospeciala de descarcerare grea, trei ambulanţe SMURD, patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, la nivelul judeţului fiind pus în aplicare Planul Roşu de intervenţie.

“Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au identificat un microbuz intrat în nişte arbori de pe marginea drumului. Din cei nouă ocupanţi, trei au fost scoşi din microbuz de către participanţii la trafic, trei au fost extraşi de primele forţe ajunse de la Detaşamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, iar trei erau încarcerate”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Din păcate, două dintre victime au fost declarate decedate. Un bărbat este în comă severă, iar alți șase au suferit răni grave, dar sunt conștienți.

Microbuzul venea de la Londra şi se deplasa către Vaslui, fiind înmatriculat în judeţul Vaslui. Cei nouă bărbaţi aflaţi în mijlocul de transport au vârste cuprinse între 29 şi 51 de ani, fiind cetăţeni români.