S-a decis relaxarea măsurilor în această zonă! Rata incidenței a scăzut în ultimele 2 săptămâni

Românii din Poiana Brașov au parte de o relaxare a măsurilor, având în vedere că rata de incidență a scăzut în ultimele două săptămâni. În plus, în perioada vacanței de Paște, sezonul de schi va fi prelungit.

Așadar, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre care prevede ca operatorii economici care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică, aflaţi în apropierea pârtiilor, să poată reîncepe vânzarea tuturor produselor, inclusiv cele neambalate, cu menţinerea măsurilor de siguranţă.

Starea pârtiilor este una bună

Viceprimarul brașovean Sebastian Rusu a declarat că sezonul de schi va fi prelungit pe perioada vacanței de Paște. El a mai spus că situația pârtiilor este una bună și că stratul de zăpadă este consistent.

Sebastian Rusu a mai spus că îi așteaptă pe turiști să schieze în condiții foarte bune, subliniind că aceștia trebuie să respecte, în continuare, măsurile de distanțare și regulile de prevenire a coronavirusului.

„Având în vedere că, după ce am verificat situaţia pârtiilor, aceasta este una foarte bună, avem un strat de zăpadă consistent, am luat hotărârea de a prelungi sezonul de schi pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să practice acest sport. Vom prelungi sezonul de schi inclusiv în vacanţa de Paşte, aşa că invităm toţi doritorii şi turiştii care vor să ne calce pragul, să vină în Poiana Braşov ca să schieze în condiţii foarte bune şi, totodată, îi invităm să respecte măsurile de distanţare şi regulile de prevenire a COVID-19”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

Sursă foto: Dreamstime