S-a aflat totul despre Meghan Markle! Care a fost primul loc de muncă al acesteia? Trebuia să demonstreze că va lucra bine

În cadrul interviului oferit lui Oprah Winfrey, soția prințului Harry a vorbit, pe lângă aspectele ce țin de perioada în care a făcut parte din familia regală, și de viața sa de dinainte să-l cunoască pe nepotul Reginei Elisabeta a II-a.

Ea a povestit că a muncit de la vârsta de 13 ani pentru banii de buzunar și că primul ei job a fost într-un magazin care comercializa produse pe bază de iaurt înghețat.

„Câștiga salariul minim pe economie și era extrem de populară printre clienți. Trebuia să demonstreze că are o personalitate plăcută și că va lucra bine cu personalul”, a declarat pentru Mirror fosta ei șefă de la Humphrey Yogart, Paula Sheftel.

După interviul oferit de către Meghan Markle și prințul Harry, vânzările Humphrey Yogart, acolo unde a lucra în copilărie, au crescut neașteptat de mult.

Soția prințului Harry a mai povestit că în parcarea acelui magazin a întâlnit-o pe Yasmine Bleeth, actrița din Baywatch, pe care o idolatriza.

„Acel moment cu Yasmine este exact pe ce mă bazez la fiecare interacțiune cu fanii’, a mărturisit ea pentru Guardian.

Ce alte joburi a avut Meghan Markle

Înainte să ajungă cunoscută pentru serialul ”Suits”, Meghan a trebuit să muncească în diverse locuri. Aceasta a primit un rol extrem de scurt alături de Ashton Kutcher în filmul „A Lot Like Love”. Ea a fost și caligraf freelancer și chiar a predat caligrafie într-un magazin de papetărie din Beverly Hills.

Soția prințului Harry a fost asistentă în show-ul de televiziune ‘Deal or No Deal’ , unde ducea servieta ce ar fi putut conține 1 milion de dolari. Pe lângă astea, ea a jucat rolul unui fan înfocat în videoclipul artistei Tori Amos, pentru care a primit 600 de dolari.

Fiind pasionată de modă, Meghan a creat o colecție de rochii în colaborare cu Reitmans. Ulterior, aceasta a mai creat încă o colecție dar cu haine potrivite pentru locul de muncă. La vremea respectivă, cele patru modele de rochii au fost vândute cu mai puțin de 100 de euro bucata.

Aceasta a mai lucrat și într-un restaurant și a făcut reclamă pentru chipsurile Tostitos. Timp de trei ani, Meghan a fost lifestyle blogger pe care l-a închis la 7 luni de la anunțarea logodnei cu nepotul Reginei Elisabeta a II-a.

Sursă foto: Dreamstime