Meghan Markle și Kate Middleton au decis să lase trecutul în urmă și să încerce să se apropie de dragul familiei lor, relatează geo.tv.

Potrivit unei surse citate de US Weekly, ducesa de Sussex și ducesa de Cambridge au reluat legătura și se înțeleg foarte bine.

„Meghan și Kate se înțeleg, de fapt, foarte bine și vorbesc din ce în ce mai des”, a spus o sursă.

„Relația dintre Meghan și Kate nu a fost niciodată atât de strânsă, dar acum sunt mai aproape ca niciodată și lucrează la relația lor de dragul familiei”, a adăugat sursa.

La începutul lunii iunie, expertul regal, Camilla Tominey, a dezvăluit că cele două soții regale vor să își reconstruiască relația.

„Ducesa de Sussex este dornică să lase trecutul în urmă chiar și după controversatul interviu pe care l-au vâzut milioane de oameni, pentru ca băiatul său în vârstă de 2 ani, Archie, să aibă o relație bună cu verii săi”, a scris Tominey în The Telegraph.

Kate Middleton i-a luat locul Prințului Harry

Prințului Harry, în vârstă de 36 de ani, i-au fost retrase toate patronajele, de către Regină, din momentul in care a renunțat la îndatoririle sale regale pentru a locui în America. Printre ele și patronajul asupra Rugby Football Union (RFU) și Rugby Football League (RFL).

Harry este un fan acestui sport, pe care, de altfel, l-a și practicat. Ducele de Sussex, care locuiește în California alături de ducesa de Sussex, Meghan, în vârstă de 39 de ani, a promis anul trecut că se va întoarce în Anglia pentru Cupa Mondială a Ligii de Rugby, din această toamnă.

Cu toate acestea, scriu tabloidele britanice, ducesa de Cambridge este pregătită să preia patronajele asupra RFU și RFL. Kate este si ea suporteră a acestui sport și patronează Asociația Lawn Tennis.

Un anunț oficial despre această schimbare este așteptat în următoarele câteva luni, înainte de începerea Cupei Mondiale a ligii de rugby, în octombrie.

Patronjul asupra RFU și RFL au fost deținute de Prințul Harry timp de cinci ani, din 2010 până în 2016.

Ducele de Sussex a anunțat recent că va lansa o autobiografie la sfârșitul anului 2022. Harry a descris viitoarea carte drept o relatare „exactă și complet veridică” a experiențelor sale, din copilărie până azi, inclusiv căsătoria cu Meghan Markle.