România-Muntenegru a fost un meci în care trcolorele au jucat fabulos în primele 45 de minute ale partidei. Am condus în permanență și am făcut uitate evoluțiile foarte proaste din meciurile cu Spania și cu Kazahstan. Cristina Neagu a fost fabuloasă. Messi din handbal a marcat gol după gol, iar poarta a mers foarte bine.

Era unul dintre meciurile decisive pentru calificarea în grupele principale. Totul s-a terminat însă cu 12 minute înainte de final, când conduceam cu trei goluri diferență. Am primit șase goluri consecutive și totul s-a năruit.

Înfrângere pe final de meci

Pe final de meci nu am mai avut nicio șansă. Somnorilă Ryde, antrenorul incapabil de pe banca tricolorelor nu a cerut time-out decât prea târziu și asta s-a văzut. Muntenegrencele au marcat de șase ori consecutiv și au preluat conducerea decisiv.

România -Muntenegru putea să fie meciul care să ne ducă în semifinale. Nu a fost să fie. Tânăra Polocoșer a fost și ea eliminată definitiv

România -Muntenegru s-a terminat 26-27 și tricolorele au pierdut al doilea meci la Mondiale. Astfel, partida cu Ungaria de vineri devine una de a fi sau a nu fi pentru tricolore la Mondialul din Japonia.