Rică Răducanu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre infectarea cu Covid-19, despre care spune că este o boală grea.

Răducanu nu a scăpat de griji, în prezent soția sa încă luptându-se cu urmările contractării noului coronavirus.

Rică Răducanu a făcut mărturisiri cutremurătoare: Își face probleme pentru soție

Fostul mare portar al Naționalei și al Rapidului, Rică Răducanu, s-a infectat în luna ianuarie cu virusul SARS-CoV-2, la aproape 75 de ani.

El a declarat marți că boala este una grea, iar pentru cei care au și alte afecțiuni e și mai rău.

Răducanu a povestit că nu a avut simptome serioase, dar s-a confruntat cu alte probleme medicale după ce a scăpat de COVID-19. Soția sa, în schimb, a avut simptome grave.

Deși spune despre ea că ”este mai tare psihic ca mine”, fostul fotbalist a mărturisit că își face în continuare probleme pentru starea ei de sănătate.

”Boala asta e rea şi, pentru cine mai are şi alte boli, e şi mai rău. Nu mi-a fost foarte greu, eu am stat în spital, dar nu am avut mari simptome.

”A fost beleaua de pe lume”

A fost beleaua de pe lume să stau singur acasă, când era soţia în spital, m-au luat toate gândurile. Ea încă nu e foarte bine, a stat o lună în spital”, a spus Rică Răducanu, potrivit protv.ro.

El a povestit că de curând i s-a pus un stent la inimă: ”A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat”.

Fostul portar s-a plâns și de problemele la rinichi: ”Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost şi la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac nişte terapii noi. E urât”.

Răducanu a mai spus că soția sa a avut o formă mai gravă de COVID-19 și-și face griji pentru ea: ”Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta.

I-am luat aparat de oxigen acasă. E şi cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare însă psihic ca mine.

A avut probleme la plămâni din cauza COVID. Dar ea are și alte boli. Nevastă-mea este mai puternică decât mine. M-am gândit la moarte.”, a mărturisit Rică Răducanu.