Cu toate că erau hotărâți să divorțeze și nu mai era cale de împăcare, Andreea Bălan și soțul său, George Burcea, se pare că au găsit puterea de reconciliere, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Cel puțin, au descoperit un canal de comunicare ce ar putea să îi ducă spre o cale de mijloc. Pentru început, cei doi au renunțat să se mai atace unul pe celălalt pe rețelele de socializare și au început să își vorbească.

Se împacă Andreea Bălan cu George Burcea!?

Ce-i drept, ei sunt în continuare căsătoriți, deoarece coronavirus și închiderea tribunalelor i-a împiedicat în finalizarea actelor de divorț, cu toate că la acel moment decizia era sigură. În urmă cu aproximativ o lună, Andreea Bălan și George Burcea au rupt relațiile, aruncându-și, unul altuia, replici acide prin intermediul rețelelor de socializare. Din cauza aceasta, la conținutului pe care îl distribuia, Andreea Bălan a decis să-l blocheze pe Burcea pe contul de Instagram al fetițelor.

Mesaj cu subînțeles transmis de Andreea Bălan

În cele din urmă, însă, pare că cei doi au ajuns la o înțelegere, astfel că artista l-a deblocat și, mai mult, a început să-i urmărească postările, scrie cancan.ro. Mai mult, artista a postat un mesaj, pe contul de Instagram, care dă locul multor interpretări din partea fanilor și duce cu gândul la o posibilă împăcare.

Să riști e mai bine decât să regreți” , a scris Andreea Bălan pe Instagram.