În urmă cu două luni, Curtea de Apel Craiova a decis condamnarea lui Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare pentru omor calificat, trafic de persoane și alte infracțiuni, în timp ce Ștefan Risipițeanu a primit o condamnare de 12 ani pentru viol.

Decizia instanței, totuși, nu răspunde la toate întrebările cu privire la adolescentele dispărute fără urmă în 2019. Au trecut patru ani de atunci, însă nici acum nu știm exact ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu și cu Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă nu mai recunoaște nimic

De-a lungul timpului, monstrul din Caracal, așa cum mai este denumit, a făcut mai multe declarații, unele chiar în contradictoriu, însă acum nu mai recunoaște nimic din ce a declarat anterior.

Gheorghe Dincă spune că nu se face vinovat pentru decesul celor două adolescente, în timp ce autoritățile au tot încercat să găsească mai multe dovezi, dar degeaba.

Monstrul din Caracal spunea că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

La momentul în care DIICOT a început ancheta, Gheorghe Dincă spunea că i-a luat viața Alexandrei Măceșanu și că apoi i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei.

El a mai spus la acel moment că a ucis-o și pe Luiza Melencu, iar ce a mai rămas din corpul tinerei în vârstă de 18 ani l-ar fi aruncat la marginea unei păduri din apropierea Caracal.

Declarația lui s-a schimbat la scurt timp, el precizând că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, ea fiind luată din casa lui de către alte persoane.

Gheorghe Dincă spune că fetele nu sunt moarte

Acum, la patru ani de la aceste evenimente teribile, monstrul din Caracal spune că fetele nu sunt moarte. În acest context, el cere ca acuzația de omor pe numele lui să fie anulată.

Din păcate, autoritățile nu au putut descoperi exact ceea ce s-a întâmplat cu ambele adolescente.

Familiile celor două tinere încă speră ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu să mai fie încă în viață. Familiile adolescentelor consideră că acestea sunt ținute captive de către traficanții de persoane, asta deși în dosar se arată că ele sunt decedate.