Vicepreședintele PNL Rareș Bogdan nu s-a putut ține departe de evenimentele petrecute azi în Parlament, cu ocazia moțiunii de cenzură.

Deși este europarlamentar și își desfășoară activitatea la Bruxelles, Rareș Bogdan a lansat un atac furibund la adresa celor care vor să demită Guvernul Orban.

”Tupeul pesedist și prefăcătoria depășesc orice limită! Marcel Ciolacu joacă rolul sideratului și pretinde că deciziile luate de PNL sunt împotriva țării, și că vai, românii trebuie afle ce fac liberalii în puterea nopții – vezi, Doamne, între ordonanțele ce repară ticăloșiilor pesediste și mizeriile fără margini ale guvernelor lui Dragnea n-ar fi nicio diferență”, a scris Rareș Bodgan miercuri pe Facebook, chiar în timpul dezbaterilor din Parlament.

”Nu s-au învățat minte!! Șefii PSD chiar își consideră electoratul ca fiind format din cretini. Măi prefăcuților, ar trebui 10 guverne să muncească non-stop pentru a repara DE URGENȚĂ toată nefericirea pe care ați semănat-o în România!

”Vă tremură genunchii”

De la sistemul de sănătate și pensii nemeritate la distrugerea educației, agriculturii, turismului, industriei! Oriunde te uiți, numai disperare! Iar dacă un partid, dacă șeful statului încearcă să schimbe radical lucrurile, săriți cu aceleași minciuni sfruntate!!

Nu v-ați preocupat decât de promovarea incompetenților utili, ați semănat teroare peste tot, ați făcut averi de faraoni și ați cumpărat voturile necesare menținerii puterii”, a scris liberalul.

”Dar ați vrut putere numai pentru voi și-ai voștri, nu pentru nefericiții pe care i-ați manipulat! Și acum, deoarece vă tremură genunchii, mințiți, manipulați, vă pretați la josnicii. Știți că alegerile vă pot pulveriza maniera de a face politică, adică în disprețul cetățenilor României.

Ați trecut țara asta prin foc, ați distrus economia, aproape n-ați mai lăsat nimic în picioare. Să vă fie rușine! Chiar nu aveți nimic sfânt?” și-a întrebat retoric Rareș Bogdan adversarii politici.