Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte al PNL, a fost prezent vineri la Sibiu, cu ocazia alegerilor din această organizaţie liberală.

“Avem o şansă! Dacă nu o vom exploata, nu ne va ierta nimeni!”

El le-a transmis un mesaj important colegilor săi: a devenit mult mai important ca liberalii să le prezinte românilor reuşite guvernării şi ale administraţiei la nivel local, pentru că nu mai conving pe nimeni doar lozincile îndreptate împotriva PSD.

“Avem o şansă pe care, dacă nu o vom exploata, dragii mei, nu ne va ierta nimeni. Dumneavoastră veţi merge în faţa comunităţilor dumneavoastră şi îi veţi convinge în următorii trei ani de zile.

Noi ne vom bate începând de la europarlamentare, la parlamentare, la prezidenţiale, locale, pentru a-i convinge pe români că am făcut ceea ce trebuie, pentru că nu mai merge doar cu “Jos ciuma roşie”, va trebui să arătăm ce am făcut”, a declarat Rareş Bogdan, cu ocazia alegerilor organizate la PNL Sibiu.

Raluca Turcan vrea al treilea mandat în fruntea PNL Sibiu

La Sibiu, Raluca Turcan, preşedintele organizaţiei judeţene PNL, îşi doreşte un al treilea mandat în fruntea organizaţiei şi se înfruntă în alegerile interne cu un alt coleg deputat, Constantin Şovăială.

350 de delegaţi din tot judeţul au participat vineri, 6 august, la şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Sibiu.

În sală s-au mai aflat preşedintele PNL, Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Energiei, Virgil Popescu, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, precum şi prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan.

“Peste trei ani de zile va trebui să arătăm ce am făcut”

Un mesaj asemănător a fost transmis de europarlamentar şi în weekend, când s-a aflat la conferinţa de alegeri a filialei judeţene PNL Tulcea.

“Peste trei ani de zile va trebui să arătăm ce am făcut, va trebui să arătăm ce aţi făcut dumneavoastră în comunele, în oraşele pe care le conduceţi şi bineînţeles ce a făcut Guvernul PNL – pentru că asta este percepţia, Guvern PNL, nimeni nu o să întrebe că mai sunt şi alţii pe lângă noi, acolo – PNL peste trei ani de zile”, le-a spus, sâmbătă, Rareş Bogdan delegaţilor veniţi la Tulcea.

Sursă foto: Facebook