Nicolae Ciucă, președintele perfect pentru România

Nicolae Ciucă, președintele perfect pentru România. Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a recunoscut că există posibilitatea ca, după data alegerilor, PNL să aibă toate șansele să câștige acele alegeri prin votul politic și să se apropie de 30%.

Are încredere în șansa lor, menționând mobilizarea din Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia și alte regiuni. Dacă PNL obține 32% la votul politic în alegerile locale, iar Nicolae Ciucă obține între 20% și 22%, acest lucru ar însemna că intră automat în turul doi. În turul doi, ei vor câștiga alegerile.

„Nu avem scenariu în care domnul Ciucă nu va candida. Avem scenariul în care după data alegeri, avem toate şansele să câştigăm aceste alegeri la votul politic, ne apropiem oricum de 30%, eu cred în şansa noastră pentru că am văzut mobilizarea din Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia şi restul regiunilor.

Dacă partidul face 32% la votul politic la alegerile locale, şi Nicolae Ciucă este la 20% sau 22%, înseamnă că a intrat automat în turul doi. Din momentul turului doi câştigăm alegerile. Este în creştere evidentă”, a explicat el într-o intervenție TV.

rares bogdan
SURSA FOTO: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Întrebat de ce l-ar vota românii pe Nicolae Ciucă pentru funcția de preşedinte al României, Rareş Bogdan a reamintit tuturor că este patriot, echilibrat, familist, cunoscător a chestiunilor ce ţin de strategie, tactician exceptional, cunoscător al relaţiilor internaţionale, conducător al unui partid politic.

„Patriot, echilibrat, familist, cunoscător a chestiunilor ce ţin de strategie, tactician exceptional, cunoscător al relaţiilor internaţionale, conducător al unui partid care s-a dovedit că din momentul în care l-a preluat acum doi ani de zile l-a dus de la 14% la peste 25%”, a răspuns el.

Dacă PNL va câștiga alegerile locale, Nicolae Ciucă va fi președinte

La rândul său, deputatul liberal Florin Roman, coordonatorul campaniei electorale a PNL, a dat asigurări că dacă vor câștiga alegerile locale, președintele României va fi candidatul lor. Este ferm convins că românii îl vor vota.

„Dacă vom câștiga la locale, pe 10 vom anunța candidatul pentru PNL la prezidențiale. Dacă vom câștiga localele, vă spun de pe acum că președinte va fi domnul Ciucă”, a zis el.

Exclude orice alianță cu PSD pentru alegerile parlamentare și alegerile prezidențiale: „Următorul pas e să anunțăm candidatul dl Ciucă pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc la termen”, a adăugat el.

Florin Roman
SURSA FOTO: Facebook, Partidul Naţional Liberal