Rareș Bogdan a explodat la adresa lui Ludovic Orban. Europarlamentarul a avut sâmbătă seară o ieșire extrem de dură la adresa președintelui PNL.

Bogdan îl arată cu degetul pe Orban, spunând că este ultimul om care să se ridice împotriva Președintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a reprezentat pentru PNL exact acea bornă care l-a călăuzit și l-a ajutat să ajungă la guvernare.”, spune Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a explodat! Acuzații grave la adresa lui Ludovic Orban

”Mi se pare foarte dureros, chiar nu-l înțeleg pe Ludovic Orban de ce face asta, pentru că dacă cineva are de ce să îi mulțumească Președintelui este exact Orban.

Cel puțin de două ori Președintele a fost mai mult decât elegant și l-a susținut pe Orban în momente în care partidul îl îndepărta de la putere.

Noi, o bună parte, și cred că mai toți membrii PNL știu exact adevărul… și e complet incorect să afirmi tu, Ludovic Orban, că președintele nu te-a sprijinit și că PNL nu datorează nimic președintelui este o dovadă de lipsă completă de cunoaștere a realității și de o rupere, desprindere de realitate, ca să fiu elegant.”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3.

”Rareș Bogdan, o vedetă TV cu credibilitate”

”Pe lângă asta, gândiți-vă că Orban a dus partidul la câștigarea alegerilor europarlamentare dar aducându-l pe Rareș Bogdan o vedetă TV cu credibilitate cap de listă și dacă nu ne lipeam de referendumul pe justiție, noi luam 22%.

E nedrept că Ludovic vorbește așa de relația cu Iohannis. PNL a fost avantajat de parteneriatul cu Iohannis, nu e corect să faci acest lucru.

Sunt adevăruri care trebuie să le știe toată lumea. Ludovic vorbește așa despre relația cu președintele Iohannis. PNL are o relație specială cu președintele Iohannis și PNL, în ceea ce a realizat în ultimii 2 ani de zile, a fost fără nicio discuție avantajat de acest parteneriat asumat cu președintele Iohannis.

Nu e corect să faci acest lucru, mai ales că președintele Iohannis. De două ori l-a salvat direct. A fost salvat de președintele Iohannis de la schimbarea din președinte de partid înainte de termen. De la debarcare.”, a dezvăluit europarlamentarul.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea.