Rareș Bogdan a anunțat că PNL nu va renunța la Florin Cîțu. Europarlamentarul a spus că informațiile care au apărut în spațiul public potrivit cărora PNL se gândește la o alta variantă de prim-ministru sunt false.

„Nu renunțăm la Florin Cîțu! Este singura opțiune a PNL pentru funcția de prim-ministru și președinte PNL. Informațiile care au apărut în spațiul public potrivit cărora PNL se gândește la o alta variantă de prim-ministru sunt false. O intoxicare!”, a spus Rareș Bogdan.

Liberalii nu renunță la Florin Cîțu

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat luni, 6 septembrie, că miniștrii care își vor depune marți dimineață demisiile din Guvern, vor avea posibilitatea să revină în funcția pe care au avut-o, subliniind că liberalii nu renunță la Florin Cîțu.

„Din punctul meu de vedere, este o seară critică, tragică, pe care niciodată nu mi-aş fi închipuit-o atunci când protestam la doi paşi de această vilă, în Piaţa Victoriei, alături de sute de mii de români, la minus 30 de grade sau plus 40 de grade, luând gaze în ochi. Oamenii care ne-au dat votul şi care au fost alături de noi acolo ne-au cerut să guvernăm responsabil, nu să avem orgolii, gesturi copilăreşti şi nu să fugim de la guvernare, dar nu e prima dată. (…) Eu aştept ca cei de la USR să-şi revină.”, spune acesta.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a mai spus că este de părere că cea mai bună soluție pentru România este ”o coaliție de dreapta asumată în jurul PNL”.

”Cred că USR are încă posibilitatea să revină cu miniştrii, în afară de Stelian Ion şi să-l înlocuiască cu un nou nume la Ministerul Justiţiei, dar în acelaşi timp, chiar dacă pare foarte târziu, cred că măcar în ultimul ceas trebuie să înţeleagă că a fugi de guvernare în octombrie, noiembrie 2019, când ne-au lăsat singuri în faţa pandemiei şi a provocărilor anilor 2020, a fugi acum de guvernare – cred că oamenii aceştia nu au înţeles că nu pot fi într-o revoluţie continuă, nu pot fi doar în opoziţie”, a declarat Rareş Bogdan luni seară, înainte de o întâlnire a susţinătorilor lui Florin Cîţu, care are loc la o vilă de protocol.

Sursă foto: Facebook