Rareș Bogdan a aruncat bomba: PNL va ieși cu un scor șocant în alegerile locale! Este cea mai proastă veste primită de PSD în ultimele 24 de ore.

„Eu vă spun aşa: va fi cel mai mare scor, vom avea un scor mai mare decât cel de la europarlamentare când a fost de 28%”, a spus Rareș Bogdan la dcnews. Liderul PNL a spus că toate sondaje de opinie clasează PNL la 35%.

„După ce vom câştiga aceste alegeri locale, veţi vedea că valul pentru PNL va creşte. Când ai preşedinţi de consilii judeţene, când ai guvern, când ai delegaţie de europarlamentari extrem de puternică – foşti miniştri, foşti primari, oameni cu influenţă la Bruxelles.

Când ai preşedinte de ţară din partidul tău – chiar dacă dânsul, sigur, este un om care respectă Constituţia şi toate partidele, dar a plecat din PNL – când ai premier liberal, automat se creează o axă a dezvoltării: primar, preşedinte de consiliu judeţean, ministru, prim-ministru, preşedinte, europarlamentari, comisar european pe Transporturi, doamna Adina Vălean”, a răspuns Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan a explicat că după alegeri PNL va guverna România în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis.

„Nu va mai avea 8 grupuri politice care să-l condiționeze, să-l șantajeze de multe ori. PNL va putea să-și pună proiectele în aplicare și reforma”, a punctat liderul PNL. El a explicat că în nouă luni de guvernare, au fost cinci luni de COVID și patru luni fără COVID în care a preluat guvernarea.

„Avem 96 de parlamentari. Majoritatea parlamentară e formată din 233. Noi în afară de USR 39 de parlamentari, PMP – 23 de parlamentari, UDMR – 30 de parlamentari am avut nevoie și de alți parlamentari. Ba rupți din Pro România, ba rupți din partidul domnului Tăriceanu”, a punctat Rareș Bogdan.

PNL are oameni extrem de buni în toate organizațiile, a continuat Rareș Bogdan. El a insistat că subiectul traseismului trebuie să se închidă, pentru că cine a trădat o dată, o va face și a doua oară.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea