Rareș Bogdan a răbufnit dur pe pagina sa de socializare și i-a cerut lui Vlad Voiculescu să acționeze imediat. Liderul liberal i-a solicitat ministrului Sănătății să nu își bată joc de încrederea oamenilor.

“Vlad, amândoi am intrat în politică pentru a schimba lucrurile în bine în țara asta”, a început Rareș Bogdan mesajul.

“Și eu, și tu, aveam o carieră de succes, fiecare în domeniul său și am decis să încercam să contribuim la schimbarea în bine a acestei țări pe care o iubim. Și am intrat și pentru ca scene ca acestea să nu mai existe!”, a punctat el

“Ești obligat (n.red- Vlad Voiculescu) să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini. Știu că poți să o faci și sper să o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești… fiind înlocuiți peste noapte… tot în mandatul tău, dragă Vlad”. Acesta a fost mesajul transmis de Rareș Bogdan.

Imaginile sunt cea mai bună analiză

În opinia sa, nu trebuie să se organizeze comitete peste comitete pentru a se rezolva situația.

“Dacă vei face Comitete și Comisii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scăpa, la fel ca alții. Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele în noi. Au fost dezamăgiți suficient până acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred că este cazul să continuăm și să dovedim că diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârstă și de ani petrecuți în troaca politicii dâmbovițene… (Încă) cu încredere că nu chiar toți politicienii sunt la fel”, a semnat Rareș Bogdan.

Acesta i-a transmis în finalul textului și un PS.

“Imaginile sunt cea mai bună analiză și cea mai buna “Comisie”. Acționează”.

Rareș Bogdan face referire situația unui bătrân, care a stat ore întregi căzut într-o sală de aşteptare fără să primească ajutor.  Ministrul Sănătății a decis, duminică seara, trimiterea unei echipe de control a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orășenesc din Corabia. Decizia vine după ce în media au apărut imagini cu un bătrân căzut pe holul spitalului, fără a primi ajutor.