Deși la orice apariție, Fuego pare a fi un om împlinit din toate punctele de vedere, viața artistulului nu a fost niciodată ușoară.

Fuego a suferit foarte mult după ultima poveste de iubire dintre el și Ana Maria care a durat aproximativ 4 ani. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, însă iubita lui Fuego a pierdut mai multe sarcini, iar acest lucru a afectat major relația celor doi.

Din păcate Ana Maria a pierdut după două luni prima sarcină, apoi și pe a doua, mai avansată, în trei luni. Cei doi au încercat mai multe tratamente, însă nimic nu a funcționat.

Cuplul avea planuri mari, își să se căsătorească, să își întemeieze o familie, iar Irina Loghin urmă să le fie nașă. De la momentul despărțirii Fuego nu a mai vorbit despre femeile din viață lui, cu excepția mamei sale.

Ce studii are Fuego

Paul Ciprian Surugiu a terminat Liceul „Dr. Ion Rațiu” Turda și Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice, iar în paralel cu aceste studii, în particular, acesta a urmat cursuri de cante. De asemenea, artistul este absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Ecologice, fiind actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.

În prezent Fuego olaborează cu Marius Țeicu – compozitor și profesor, Carmen Aldea Vlad – textier, obținând trofeul de cristal la festivalul Șlagărul de aur de la Minsk. De asemenea a luat și premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, Spre rai.

Artistul și-a lăsat foarte mult amprenta asupra culturii românești prin toate piesele pe care le-a făcut, majoritatea fiind cântece de familie și colinde.