Dezvăluiri incendiare făcute de Liviu Dragnea, în emisiunea TV de duminică seara la care a participat!

Conducerea PSD, infiltrată de serviciile secrete! Gabriela Firea şi Paul Stănescu, singurele excepţii

Fostul preşedinte PSD afirmă că Partidul Social Democrat este partidul din România cel mai infiltrat de către serviciile secrete. “Cel mai infiltrat este PSD. Mă refer aici la conducerea partidului”, spune Dragnea, indicând totuşi şi două excepţii: Gabriela Firea şi Paul Stănescu.

“PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere”, a mai declarat Dragnea, care le atrage atenţia membrilor PSD că sunt şi ei complici dacă acceptă în continuare actuala conducere a partidului.

“Cel mai infiltrat este PSD. Mă refer aici la conducerea partidului, cu o excepție, Gabi Firea, și 80% din liderii județeni. PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD e complice la jaful național care se întâmplă în România de aproape doi ani de zile, la tot acest dezastru economic și la viața din ce în ce tot mai rea pe care o au românii, la faptul că resursele noastre sunt drenate spre exterior.

Baza partidului este ruptă aproape total de conducerea partidului. Trebuie să înțeleagă membrii PSD că dacă în continuare stau cu această conducere, și ei sunt complici. Vasile Dîncu vrea să ajungă președinte, făcând echipă cu cu Grindeanu, care vrea să fie prim-ministru. Ciolacu vrea să facă echipă cu Boc, sub oblăduirea lui Iohannis. Stănescu și Firea nu sunt băgați”, a declarat Liviu Dragnea, duminică seara, la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea, presat de Hellvig şi Coldea să numească un anume premier în 2016

Fostul lider PSD a povestit şi un episod tensionat din 2016, după momentul alegerilor parlamentare câştigate de social-democraţi. Eduard Hellvig și Florian Coldea l-au presat atunci să-l desemneze premier pe Vasile Dîncu.

“M-au întrebat de ce nu-l propun pe Dîncu prim-ministru. Le-am spus că nu m-am gândit, că mă duc la partid, că nu e momentul unei asemenea discuții. Discuția a degenerat. Mi-au spus că singura șansă ca să fiu și să fim lăsați în pace este să fie un premier pe care îl agrează Iohannis.

A doua zi, Hellvig a venit la mine acasă, încercând să-mi spună să nu se înțeleagă greșit discuția de aseară, după care să-mi spună că se duce la Iohannis să-l convingă să mă primească. Eu necerându-i așa ceva”, a mai povestit Liviu Dragnea.

Dragnea: Degeaba faci un kilometru de drum sau canalizare, peste 7-8 ani de zile nu o să mai fie nimeni în acea comună, o să fie pustie

Fostul lider social-democrat îşi face un nou partid, Alianța pentru Patrie, însă afirmă, ironic, că nu-şi permite să le dea sfaturi pesediştilor în acest moment: “Nu îmi permit şi pentru că le dai degeaba, dacă ei sunt cu cheiţă, nu ai ce să le faci”.

“PSD-ul, prin gura liderului şi a altor lideri, mari lideri de la ei din conducere, au spus că ei sunt noul PSD, că au altă viziune, eu nu îmi permit să le dau sfaturi. Şi nu îmi permit şi pentru că le dai degeaba, dacă ei sunt cu cheiţă nu ai ce să le faci. Dar trebuie să înţeleagă şi membrii PSD că dacă în continuare stau cu această conducere, şi ei sunt complici la ce se întâmplă. (…)

Ce să vină la putere, dom-le, că în momentul în care se apropie alegerile, îi ia pe toţi de acolo! La ce putere să vină? Că le dă Cîţu nişte bani acum pentru primari? Păi eu le spun primarilor: nu vă bucuraţi că vă dă trei lei Cîţu.

Degeaba faci un kilometru de drum sau juma de kilometru de alimentare cu apă sau de canalizare, pentru că peste 7-8 ani de zile nu o să mai fie nimeni în acea comună, o să fie pustie la ce se pregăteşte pentru România în următorii 8-10 ani!”, a mai spus, duminică, Liviu Dragnea.

Sursă foto: Dreamstime